reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Hehe, Martadelko- po prostu fakty stwierdzam- mega przystojniak z mojego Mieszkusia:-):tak: Jeżeli chodzi o Mieszka, to nie wiem co to skromność, on jest dla mnie NAJ, NAJ:-)

reklama
Dla tych niecierpiących fejsa specjalnie:-D Miesio i mgordonowa Amelcia. MIłość kwitnie, tylko co na to Marysia??:-D 599798_355797631157889_424430138_n.jpg

ZO, fajna piaskownica i ta skrytka z dziurą:) NO i Ediś standardowo uroczy:tak:
Mieszko i Olek mgordon w dniu dzisiejszym
292378_357385587665760_2085961801_n.jpg599914_357383294332656_1118793769_n.jpg
Zgadniecie który jest Mieszkiem a któy Olkiem?;)

No ja, oczywiście, poznałam, który jest który ;-) Nie mam wątpliwości, więc nie będę zdradzać - niech dziewczyny zgadują ;-) Słodziaki dwa :-)

A ta skrytka to ciuchcia - dzieciaki ładują tam piasek jako węgiel ;-)

reklama
Do góry