reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjecia nasze :)))

wowwww Agatatje ::) To chyba drastyczna zmiana bo jeśli mnie pamięć nie myli miałaś półdługie włosy ??? Ale bardzo do Ciebie pasuje ta fryzura, ciekawe tylko czy masz problemy z układaniem ?? Ja (jak na zdjęciu wyżej) miałam długie włosy ale przestałam mieć do nich cierpliwość w ciąży i ścięłam dość radykalnie, wogóle nie chcą się ukladać bo mam prosty zupełnie niepodatny rodzaj włosa :)
Jeszcze raz gratuluję odwagi ,wyglądasz bombowoooo O0 !

reklama
Agatatje - ekstra fryzura!!! Strasznie mi sie podoba!! Ja też zaczynam mysleć o zmianie fryzury - mam zwykłe, długie proste włosy, ale chyba brak mi odwagi...

Aniasorsha nie ścinaj !!Ja też mam proste i teraz tak żałuję że ścięłam, z ogromną niecierpliwością czekam żeby odrosły !

No ja też mam długie proste i nie ścinam choć czasem miałąbym ochotę to zupełnie nie mam na nie pomysłu!! A są jak druty i pewnie musiałąbym za każdym razem długo z nimi walczyć żeby jakoś wyglądać i coś z nimi zrobić, a tak tylko przeczeszę albo zwiążę i jest spokój. Tylko z myciem i suszeniem jest dużo roboty, ale coś za coś

Tak Basiu gwarantuję że bardzo trudno do takich włosów dobrać fryzurę ! Mam już dośc i niemogę się doczekac długich chociaż podobno w 'pewnym wieku' ;D dlugie włosy postarzają :o

dzieki dziewczyny :D
wlasciwie zmiana niezbyt drastyczna, bo przwaznie mam krotkie wlosy, tylko jakos ostatnio nie moglam sie wybrac do fryzjera (juz od lipca hehe) a z ukladaniem nie ma problemu, bo mam takie troche falujace wlosy i wystarczy troche zelu dodac :D Z reszta maz jest fanem krotkich wlosow

a proste wlosy tez sa fajne, pasemka na nich super wychodza, moja kumpela ma wlosy mega proste i na tym miala balejage.....super wygladalo!
w ogole proste mozna jakos fajnie sciac i efekt zostaje, a ja to musialam przy dluzszych zelazka do wlosow uzywac hehe.

co do postarzania, to jak sa ladnie ulozone i sciete to dlugie wlosy mozna nosic w kazdym wieku!!!!!!!!!!
wazne, zeby byly zadbane i tyle :laugh:

No i tą odpowiedzią Agatatje dolałaś ostatnią kroplę do kielicha ;D ZAPUSZCZAM WłOSY ! ;D Nie będę ich już maltretować farbami tylko jeśli będę chciała podkreślic kolor to użyję tonera lub delkatnego szamponu koloryzującego :)

Agatatje fryzurka rzeczywiscie super. Wczesniej na pierwszy rzut oka sprawialas wrazenie grzeczniutkiej teraz ten 'ulozony nielad' na glowie podkresla temperament i charakterek ;D

reklama
zmianawielkociobrazka13zm.jpg

O to moi znajomi
zmianawielkociobrazkap4qi.jpg

Zdjęcia parze wykonywał mój mężulek
zmianawielkociobra81pq.jpg

A tu ja z moja Klaudusią w środku pod koniec 5 miesiaca. Ale minę zrobiłam.

Do góry