reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

Dzięki wielkie, ale wszyscy mi mówią że trochę muszę schuść mam mam nadwagę. No i problem mam z rozmiarem bo noszę 44 -46, a wiadomo większość sklepów normalnie ma rozmiarówki do 44, a już nie wspomnę, że ciucha targowego nie kupię bo to wszystko małe :(

to ja mam tak z biustonoszami nosze F a innych firm to nawet G ... no i niestety jak zakupy to tylko w hurtowni bielizny bo w sklepach to nie ma na mnie rozmiaru a jak jest to nawet moja babcia by se takiego stanika niekupiła ( jak mozna to nazwac stanik ) a drugi problem to zakup kompletu

reklama
Sic ja tez nie widze tej nadwagi. Nie żeby tu słodzić, ale na serio, figurka jak ta lala. Bial_a u Ciebie tez na razie brzuszka nie widać za dużego :)

Dzięki wielkie, ale wszyscy mi mówią że trochę muszę schuść mam mam nadwagę. No i problem mam z rozmiarem bo noszę 44 -46, a wiadomo większość sklepów normalnie ma rozmiarówki do 44, a już nie wspomnę, że ciucha targowego nie kupię bo to wszystko małe :(
az mi sie wierzyc nie chce ze masz rozm 44/46 ;) ja przy wadze 93 jak pisalam wchodzilam juz w42 (fajne ciuszki kupisz i nie drogo w cubusie- wejdziesz spokojnie w r. L lub XL-max) dla mnie xl byly za duze, a teraz na ciaze ok.. DSCF0041.JPGa tu udowadniam ze jestem duzo wieksza od ciebie a waga 97 na tym zdjeciu (zjechalam z 147) i majac 147 stawy mnie nie bolalay tak jak przy 80kg. jak wwazylam mniej mialam problemy z kolanami, operacje itd..

Dziewczyny ciąża napewno doświadcza Nasze figury, ale naprawdę to co przyjmiecie w ciązy zrzucicie, mam mase koleżanek każda zrzuciła po urodzeniu podczas karmienia i zajmowania się dzieckiem, ale.... co ważne !!! potem po zrzuceniu przytyły i tu trzeba uważać, żeby się nie objadać po schudnięciu bo efekt jojo gwarantowany :-/

uwierzcie moja obecna waga mnie przeraża, ale wiem że to co mnie przeraza dla innych jest oznaką że jestem jeszcze szczupła i nie mam się co martwić, kazda z nas jest inna, ma inna psychikę, od innej wagi stratowała, ale napewno każdej z nas życze by wróciła do swojej wagi jaka kolwiek ona nie była:)

Brzuszki macie sliczne :) nie wiem jak z czasem bedę mieć w najbliższych dniach ale wstawie swój brzusio napewno:)

blondi masz rację z tym zrzuceniem wagi, bo też mam dużo koleżanek które po ciąży są szczuplejsze niż przed:) Ale niestety mam też koleżanki, które po ciąży trochę zeszły z wagii i póki co nie doszly do swojej wagi z przed ciąży. Mam nadzieję, że u mnie tak nie będzie:/ ale niestety mam tendencje do tycia....gorzej ze zrzuceniem. Ale to nie czas żeby się martwić takimi rzeczami:) najważniejsze jest zdrowie dziecka:)

sic na dzien dzisiejszy ja jestem gabaryt XXXL na naszym forum;):) r. 48 nosze, niestety, ale sumienie mam czyste nie obzeram sie wiec wiem ze to nie moja zasluga takiego skoku wagi!!!

reklama
Do góry