• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków

Iwonka
napewno dzieuwszka siedzi w środku? hehe bo taki kanciaczek się zrobił delikatny, a to podobno objaw na chłopczyka.:-):-):-) Ładnie razem wyglądacie :-p:-p

reklama
Ja widzę tylko jedno zdjęcie, stoisz bokiem, a w tle widzę monitor i forum bb także to jest chyba jak jesteś teraz w ciąży.
Kanciaczek mówi się na typowy kształt brzuszka chłopczykowego, mi sie wydaje że taki właśnie jest twój brzuszek. Może to jednak chłopczyk? hehe

A oto ja 22 stycznia.
Rosniemy

pict2381ti5.jpg

pict2383qd1.jpg

To jeszcze raz wklejam fotki i zobaczcie same jakie sa moje brzuchy.Pierwsze zdjecie po lewej z pierwszej ciazy robione na 4 dni przed porodem....... a drugie po prawej terazniejsze na ponad 3 miesiace przed porodem.....

Iwonka - nio teraz już jest :-)

cfcgirl - ślicznie wyglądasz :-):tak:

a to My dzisiaj czyli w 24 tygodniu i 5 dniu :-)

24tydzi5dzieyo0.jpg
dscn2240yw8.jpg
25tydziebn0.jpg

nio to mój brzuszek jest zaokrąglony tak jak na dziewczynkę a potwierdzony synek :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry