• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zdjęcia Naszych brzuszków :)

Ojj no to faktycznie nieprzyjemna sytuacja :( pogryzienie przez obcego psa to już w ogóle dramat :( nie dziwie się czemu masz teraz takie obawy, ważne że starasz się mimo to zaprzyjaźniać z innymi psiakami.
Moja psina ogólnie jest straszną przylepą, na dworze zawsze najwięcej hałasu narobi, wydaje mi się że nie byłaby zdolna do pogryzienia ale nigdy nic nie wiadomo wolę być ostrożna.

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1457548672.952562.jpg

Przepraszam, że przerwę dyskusje o pupilach, ale... 32tc [emoji173]️

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1457548672.952562.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1457548672.952562.jpg
    63,7 KB · Wyświetleń: 554
No niestety, ale przy mojej super wadze na start 47kg byłam przygotowana. Ciąża mnie oszczędzała, nie wymiotowałam i miałam apetyt od początku wiec do 5mc przybrałam wszędzie po równo, a teraz to już tylko brzucho :)
Chciałabym zeby połowa została po. Tzn takie 55kg mnie bedzie urządzać :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry