reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Mój mąż jest przeciwny Forum, Naszej klasie i FB. On taki osobnik i mysli że internet to zło. Kiedyś mu powiedziałam że siedze na forum ale nie opłacało mi sie to. :-D
Ivon ja zamówiłam na allegro bo tez nie umiałam na siebie nic znaleźć. Tylko najpierw zamówiłam rozmiar S proste nogawki ( myślałam że to rurki) jak przyszły okazało się że je mam o 2 rozmiary za duże, ale Sprzedawczyni z allegro była miła i pozwoliła mi je wymienić na XS tym razem rurki. Jeszcze są o ciut za duże ale przecież przytyje :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Mój mąż jest przeciwny Forum, Naszej klasie i FB. On taki osobnik i mysli że internet to zło. Kiedyś mu powiedziałam że siedze na forum ale nie opłacało mi sie to. :-D
Ivon ja zamówiłam na allegro bo tez nie umiałam na siebie nic znaleźć. Tylko najpierw zamówiłam rozmiar S proste nogawki ( myślałam że to rurki) jak przyszły okazało się że je mam o 2 rozmiary za duże, ale Sprzedawczyni z allegro była miła i pozwoliła mi je wymienić na XS tym razem rurki. Jeszcze są o ciut za duże ale przecież przytyje :tak:
no ale chodzi o to, że jak męża nie ma to możesz udzielać się też na ogólnym :p
mój z kolei twierdzi, że fajnie że mam to forum ;)

ivon, a jaki masz rozmiar? bo jak kupiłam pakę ciuchów ciążowych to jedne mi nie pasują i mogłabym Ci je odstąpić :)

Wiecie co? Zaczynam już narzekać na bóle krzyża. Położę się, jest źle, usiądę jest źle, jedynie jak chodze to mnie nie boli :-D. Dostałam L4 do końca ciąży, na wizycie w 17 tygodniu okazało się, że mam nisko ułożone łożysko ale z macicą wszystko okej, z maleństwem też. Dużo o tym myślę, wie ktoś coś na temat nisko ułożonego łożyska? Lekarz zbyt dużo mi nie powiedział na ten temat

aesthete dzięki za dobre chęci, ale ja wysoka jestem i jak znajdę odpowiednio długie spodnie to jest normalnie cud. :cool2:dlatego każde muszę przymierzyć, żeby nie wyglądać tak, jakbym miała wodę w piwnicy po kostki... :-D

czekamynaigorka - ja czasem mam takie bóle krzyżowe, że mnie zatyka. :sorry2: Podobno jest to spowodowane tyłozgięciem macicy, ale to jest nie groźne. A powiedział chociaż czy to jest groźne, czy nie.?

początek 21 tyg, równo połowa

WP_20131228_010.jpg

Załączniki

• WP_20131228_010.jpg
    WP_20131228_010.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 85
zosiasamosia to rzeczywiście malutki :) ale powoli , powoli dojdzie do swego :)
Ayran podusia pod plecki :) fajny już :)
pysia no pięknie u Ciebie widać :) a biust też idzie :-)
CzekamyNaIgora każdy ma inny :) Ty bardzo malutko przytyłaś ale nie martw się jeszcze nadrobisz :) Jesteś bardzo drobna także to nie ta szybo jak u nas
Makao :))))))))) Józinek fajny brzusio :))))

reklama
Do góry