reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Czekamy, nie przejmuj się tak każdą opinią :tak: każda z nas jest przecież inna,a to, co mówią inni nie powinno wpływać na nasze samopoczucie ;-)

A to my w 26 tygodniu :-) Jedni mówią, że malutki brzuszek, inni z kolei, że duży - a dla mnie jest po prostu najcudowniejszy :-):-)
fotor_139061133152123.jpg

Załączniki

• fotor_139061133152123.jpg
    fotor_139061133152123.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 132
reklama
Nika ładny :) i biuścik też :)

CzekamyNaIgorka eee nie przejmuj się obcymi, ważne że Ty zauważasz i się cieszysz...My też już widzimy dużą różnice , więc uszy do góry :-)

matita eee fajny :) chyba "odpowiedni" będzie najlepszym stwierdzeniem :-p

Sara ale masz super figure I brzusio juz pokazny
Matita masz racje cudowny brzuszek
Czekamy na Igorka najwazniejsze, ze dzidzius kopie I jest zdrowy, rozmiarem brzucha sie nie przejmuj! I tak uwazam, ze Ci sporo urosl! Moj jest malutki w porownaniu do Twojego a mam termin na 3 dni przed Toba :p

W sumie macie racje, nie ma co się przejmować. Mój mąż i jest najlepszy. Zawsze ja przychodził z pracy to dawałam buzi i się przytulałam do niego, wczoraj też chciałam sie przytulić to powiedział " że jestem gruba " i nie potrafi już tak się wtulić, oczywiście chodzilo mu o to, że brzuch przeszkadza :-D On potrafi pocieszyć :tak:
A to my dzisiaj zaraz po wstaniu z łóżka;
23 Tydzień
23 Tydzień - poranek.jpg

Załączniki

• 23 Tydzień - poranek.jpg
    23 Tydzień - poranek.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 110
Dziś spotkałam się ze swoją pracownicą która jest w 23 tygodniu ciąży z bliźniętami i ma dużo mniejszy brzuszek niż ja... widocznie taka uroda :tak: nie ma się co martwić

reklama
Fajne macie brzuszki :)
jak się w końcu zbiorę, też fotkę swojemu strzelę :D
do tej pory przybyło mi jakieś 3,5 kg, a bratowa się śmieje, że połowa tego poszła w biust ;) mąż też mówi, że wyglądam jakby mnie wzdęło a to już 24 tydz :cool2:

Do góry