reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

kessy ja tam nie wiem:D Podobno pileczka na dziewczynke?? chyba....zawsze bylam kiepska w tych ksztaltach i wrozbach;D dlatego pytam:D Ale moze cos w tym jest:d Wszyscy obstawiaja chlopaka ,a ja od poczatku mam takie przeczucia:D

reklama
Jesli ta teoria jest prawdziwa to ja za 2 tyg zobacze siusiaka ktory bedzie smigal w sukienkach i rozowych bodziakach:p. Oby nie!

poprosiłam małża żeby zrobił mi brzucho-fotke ale nie ma on raczej zmysłu fotograficznego haha w każdym razie to my 17t6dc :)
aaa.jpg
widze że nabieram już tłuszczu w tyłku i udach ;/ wciąż żadnych rozstępów :)
jaką płeć wróżycie?:>

sembonzakura brzuszek piekny!!taka sliczna pileczka!! a co do plci to ja sie nie wypowiadam,wrozka ze mnie jak z koziej dup...trąbka;D Nazywałam moje dziecko chlopcem przez 5 miesiecy. Ja i ta moja intuicja..... A Ty kochana masz jakies przeczucia??:rofl2:

laru28 - nie wiem czym się martwisz, ja oddałabym wiele by można było po mnie rozpoznać ciążę. Musze nosić obcisłe bluzki, a i nawet wtedy nie jest pewne czy ciąża czy brzuch z przejedzenia. Masz śliczny brzuszek, a w nim cudne maleństwo - ciesz się tym okresem i nie przejmuj zbędnymi kilogramami

reklama
Wywrózyć najlepiej jak fotka zrobiona jest od przodu, nie z boku. Niby to stare zabobony ale jednak coś w tym jest, bo u moich znajomych i rodziny zawsze się sprawdzało:)

Do góry