reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

Spoko laski, ja przez tydzień przytyłam 0,4kg. W takim tempie skończę z 90kg ale trudno. Tyję na razie tylko w brzuchu, więc nie panikuję.

reklama
Mi się (na szczęście) wyczerpały baterie w wadze i nie mam się jak zważyć:happy2: Ale we wtorek idę do lekarza i chcąc nie chcąc się dowiem:no: i coś czuję, że mi trochę przybyło, bo apetyt coraz większy i to na czekolade najbardziej:zawstydzona/y:

kolorowa ja dzięki tym bateriom nie ważyłam się ponad rok i jak na początku ciąży zobaczyłam 8 kilo więcej niż ostatnio to myślałam że sobie odetnę nożem...Ale jakoś się z tym pogodziłam, po ciąży się za siebie wezmę.

ja sie nie waze, a S ma zabronione przynosic wage do domu, jeszcze nie rozpakowana w garazu stoi..
ale czeka mnie to w poniedzialek i pewnie sie nie wywine..:eek:

jak to Kaja napisała, nudą zapodaje więc postanowił ożywić galerię i czekam na resztę fotek, bo coś dawno nikt się nie chwalił swoimi domkami :)

ja&nadia z dziś czyli 25t2dc

Załączniki

• 100_7846.jpg
    100_7846.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 77
  • 100_7847.jpg
    100_7847.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 71
Wikki No w końcu ktos z mniejszym brzuszkiem od mojego:-D Kto by powiedział ,że ty w 6 miesiacu ciązy!! Wygladasz cudownie!!!:*Zgrabniutko tak ,że tylko pozazdroscic!

haha dziękuję :) faktycznie każdy się dziwi, że to już 6 miesiąc, mi w sumie wygodnie, bo mogę w miarę normalnie funkcjonować.
Noelle wrzuć swój dawno się nie pokazywałaś :)

reklama
Do góry