reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

jolek ale duuuży chłop!! Nie mogę uwierzyć :-) Superaśny jest i ślicznie siedzi.

A to mój rozrabiaka
P1170547.jpgP1170520.jpgP1170521.jpgP1170533.jpgP1170539.jpg
pencil.png

reklama
jolek ale już duży Igorek!! jak ten czas leci..

majowa Kubuś też wyrośnięty i jaki bojowy na ostatnim foto;)

a to my, był u nas kolega, też z maja...

Załączniki

• P9280009.jpg
    P9280009.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 59
  • P9280006.jpg
    P9280006.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 66
Majowa ale Kubuś ma słodkie pultynki:)

Jaipur chłopaki coś pewnie sobie szeptali na tej macie..pewnie się na butlę z mlekiem umawiali :):)

Ancia dziękujemy:) Igorito również buziaka przesyła :*

Jaipur ja myślę, że oni cyce obgadali :-D Fajnie mieć takiego wiekowego kolegę, ojaaa a my nie mamy, nasi koledzy starsi som, już kicają na stojąco :-p
Majowa na ostatniej fotce Kubuś wygląda jakby miał zaraz wstać i iść sam na dwór :-)

reklama
Do góry