reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych kruszynek z USG

reklama
O "motywie hamburgera nie słyszałam". Zwał jak zwał, wiadomo o co chodzi :-)

Dla nie zorientowanych tak się żartobliwie określa widok warg sromowych na usg ;-)

Ja kazałam pani doktor szukać siusiaka, bo mąż bardzo chciał chłopca. Na co Pani doktor zaśmiała się i powiedziała "Jak sobie zrobi to będzie miał, bo tu laseczka jak się patrzy". No więc będzie na różowo :-D

Agusia gratuluję synka :) widze że będziemy miały ten sam schemacik...tylko ja w ogóle nie widze twoich zdjęć - nic mi się nie otwiera i nie wiem dlaczego!!! u mnie tez nie bylo watpliwosci że armatka to armatka :) już wrzucam zdjęcia ale na zamknięty bo tam wszystkie moje dane sa itp i tak wolę w związku z tym :)

czesc dziewczynki :-) oto i moj maluch :-) na jednym w calej okazałości, a na kolejnym tylko jego/jej "wielka" stopa :-):-)
mam nadzieje że fotki się pokażą :tak:

Załączniki

• SNC00178.jpg
    SNC00178.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 68
  • SNC00180.jpg
    SNC00180.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 67
dziekuje :-) chociaż stope dzidzia pokazała, bo to co ma między nogami chowała uparcie :-) łobuziak od małego ;-)
Słodkie te nasze dzieciaczki :-) A moja dzidzia pokazała wszystko na dzień dobry:-D Lekarka przyłożyła sondę do brzucha i od razu bez większego wpatrywania się było wiadomo, że CHŁOPACZEK:-) Zero szans na pomyłkę:-D

ja tez mam kilka fotek,jak je porozcinam i zeskanuje to wkleje,fajnie nam dzidzia na jednym pomachała,ale wogole bardzo ciezko było cokolwiek zrobic bo tak strasznie sie wierciła
a to zdjecie,na którym ponoc widać płeć,ja tam nic nie widze

Ostatnia edycja:
reklama
ja tez mam kilka fotek,jak je porozcinam i zeskanuje to wkleje,fajnie nam dzidzia na jednym pomachała,ale wogole bardzo ciezko było cokolwiek zrobic bo tak strasznie sie wierciła
a to zdjecie,na którym ponoc widać płeć,ja tam nic nie widze
Piwonia,wiem ,że marzył Ci sie chłopiec ale czasem tak jest ,glowa do góry:tak: Mąż ma racje dziewczynki są super i dużo lepiej sie wychowują niż chłopcy.A ja mniałam przeczucie co do Ciebie ,ze jednak dziewczynka będzie;-)A co do zdjęcia USG to masz racje nic nie widać bo to dziewczynka:-D U chłopców zaraz siusiaki widać i nie można tego przeoczyć.Mi lekarz powiedział ,że meskich oznak nie widać ,więc liczę na dziwczynkę:-D Gratuluje,bedzie na różowo

Do góry