reklama

Zdjecia naszych maluszkow

Dziękujemy!
Azorek ja też nie pływam, co najwyżej z deską, przy krawędzi basenu i broń Boże żeby sie ktoś zbliżał. Dlatego mój z nią wchodził do wody, a szkoda bo u nas są zajęcia dla dzieci ale w południe i w tygodniu, wiec ja panikara nie pójdę.

reklama
Miranda Jagoda swietnie plywa:-D Tez juz sie wybieram od 3 miesiecy na basen z malym. Troche sie boje ale skoro piszecie ze wody jest tylko do kolan to moze sie wkoncu skusze :-)

Ja też tak myślę już od jakiegoś czasu o basenie z Hanią. Dziewczyny czy na prawdę sprawia to frajdę takim małym dzieciom? Boję się trochę czy sobie tam poradzimy, czy Hania nie będzie płakać i czy się nie zrazi do wody do końca życia.

witam mamusie i wszystkie slicznosci na tym forum..co dzieciaczek to sliczniejszy..dopiero sie porodzily te nasze dzieciaczki a tu juz siedza wstaja zabki dostaja,,ach jak ten czas leci..ja tez juz bylam z derya 2 razy na basenie i bardzo jej sie podobalo..wszystkie dzieciaczki sa przeslodkie..

reklama
Wątek naprawdę super:-)
Gabi mała modelka, a ciuchy ma świetne, ech naprawdę świetnego masz tego lumpka Efe:rofl2:
A Amelka jak super stoi i siedzi:tak:, chyba tu jest najstarsza co?
Jagódka na basenie pięknie wygląda;-)
Hani uśmieszek mnie rozwalił:-D
A Miko jaki duży chłopak już sam je i pije:szok::-D
Zulejka udały Ci się dzieciaki są świetne:-)
A Oli i mama prześliczne laseczki:tak:
Acha i Karolinka sesja w kapelutku świetna no i filmiki z Marysią i Oliwką oglądałam po kilka tak się napatrzyć nie mogłam:-D:-D

No i ja się pochwalę moim półrocznym chorukiem;-)

Załączniki

• w kąpieli..jpg
    w kąpieli..jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 55
  • w ł
    w ł
    26,5 KB · Wyświetleń: 56
  • tupty..jpg
    tupty..jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 58

Nowe wątki

reklama