reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

Marti, ale Ola duzaaaa sie wydaje :-) Ile wazy? Oczka ma chyba po Tobie. W ogole kogos znajomego mi przypominasz, tylko nie wiem kogo;-)
Agnus, Twoj tez kawal chlopa:tak:
Fajnie Was 'poznac' dziewczyny:-) I oczywiscie wczesniejsze mamy ze zdjec rowniez;-)
Ja tez na dniach cykne sobie jakas fote i wstawie:rofl2:

reklama
Justyś jakie on słodkie "ździwko" robi :-D Ja swojego na razie oswajam z łazienką, jak tylko tam wejdziemy to jest cisza i podobna mina, za jakiś czas może znowu spróbuję kąpieli w wannie, ostatnim razem był taki ryk że uszy puchły!!
Mileczka fajna opiekunka/opiekun do dziecka, ile bierze za h??:-)

Agnus
słodki misiaczek z małej, a jakiego ma czupura fajnego:-D:-D

Marti śliczną masz kruszynę, oczka błękitne jak u mamy :tak:

Alez sie teraz roznia te nasze brzdace :tak: A wszystkie sliczne :tak:
Oto moja na spacerku giulia.jpg

Justyś ślicznie Ci w tej fryzurze, no i kąpiel na głębinach w bezpiecznych ramionach taty,super.
Mileczka ,Maro cud, miód, malina, Ty również.
Agnus faktycznie duża już ta sodka Martynka.
Marti śliczna Ola, mamusia też bardzo fajna:tak:.
Ivi ta twoja córcia taka słodka i wygląda na bardzo pogodną, kochana niunia.

Justys Antos jaki juz duzy. widac lubi wode :) uroczy
Mileczka ladna z Ciebie mamuska, a Marko jaki kochany
Agnus ladne zdjecia. slodkie bobo ;-)
Marti slodka Twoja Ola i piekna oczka :-D
Maggie nie powiedzialabym po zdjeciach Kuby ze to taka maruda jak moja cora :-p do twarzy Ci z dzieckiem :cool2:
Ivi perelka przesliczna. Jeszcze zeby tak ladnie spala jak ladnie wyglada

Ha ha herbatko, to by osmy cud swiata byl wtedy.. i nie ze jestem jej mama, o nieee.. (smiejemy sie z babci, bo ona zawsze mowi - ''nie, ze jestem babcia, ale Giulia najpiekniejsza na swiecie, ale nie, ze jestem babcia'' :-D lub ewentualnie ''nie, ze jestem mama, ale moi synowie byli najladniejsi..'' :-D:-D)

reklama
Maggie- mój labrador "Oskar" nie siedziałby tak grzecznie przy zabawkach i małej :szok: musiałabym mu matę chyba z gęby wyciagac wczoraj zajumał mi kocyk małej z wózka i ganiałam go po podwórku :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry