Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Marti, ale Ola duzaaaa sie wydaje :-) Ile wazy? Oczka ma chyba po Tobie. W ogole kogos znajomego mi przypominasz, tylko nie wiem kogo;-)
Agnus, Twoj tez kawal chlopa
Fajnie Was 'poznac' dziewczyny:-) I oczywiscie wczesniejsze mamy ze zdjec rowniez;-)
Ja tez na dniach cykne sobie jakas fote i wstawie
Justyś jakie on słodkie "ździwko" robi Ja swojego na razie oswajam z łazienką, jak tylko tam wejdziemy to jest cisza i podobna mina, za jakiś czas może znowu spróbuję kąpieli w wannie, ostatnim razem był taki ryk że uszy puchły!! Mileczka fajna opiekunka/opiekun do dziecka, ile bierze za h??:-)
Agnus słodki misiaczek z małej, a jakiego ma czupura fajnego
Marti śliczną masz kruszynę, oczka błękitne jak u mamy
Justyś ślicznie Ci w tej fryzurze, no i kąpiel na głębinach w bezpiecznych ramionach taty,super. Mileczka ,Maro cud, miód, malina, Ty również. Agnus faktycznie duża już ta sodka Martynka. Marti śliczna Ola, mamusia też bardzo fajna. Ivi ta twoja córcia taka słodka i wygląda na bardzo pogodną, kochana niunia.
Justys Antos jaki juz duzy. widac lubi wode uroczy Mileczka ladna z Ciebie mamuska, a Marko jaki kochany Agnus ladne zdjecia. slodkie bobo ;-) Marti slodka Twoja Ola i piekna oczka Maggie nie powiedzialabym po zdjeciach Kuby ze to taka maruda jak moja cora do twarzy Ci z dzieckiem Ivi perelka przesliczna. Jeszcze zeby tak ladnie spala jak ladnie wyglada
Ha ha herbatko, to by osmy cud swiata byl wtedy.. i nie ze jestem jej mama, o nieee.. (smiejemy sie z babci, bo ona zawsze mowi - ''nie, ze jestem babcia, ale Giulia najpiekniejsza na swiecie, ale nie, ze jestem babcia'' lub ewentualnie ''nie, ze jestem mama, ale moi synowie byli najladniejsi..'' )
Maggie- mój labrador "Oskar" nie siedziałby tak grzecznie przy zabawkach i małej musiałabym mu matę chyba z gęby wyciagac wczoraj zajumał mi kocyk małej z wózka i ganiałam go po podwórku