reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

reklama
pryzybela :) no moi znajomi sie smieje ze juz mlodziutki na solcarce byl, albo wczasu zaliczyl, bo ma taka ladna karnacje :)
ma to po mnie i moim R, nas jak tylko slonce "dotknie" to jestesmy czarni

a twoj ancymon jest megasny :)) fotki extra, te usmiechy sa fantastyczne :-):-) cud , miod i orzeszki :)

Kingolinka , ale fajowy jest :-)

a to moje chlopaki z wczorajszego wieczora

66lu1s.jpg

fatc5.jpg

pryzybela ale slodkie usmieszki!!! Juz sie nie moge doczekac kiedy moj tak bedzie :-)

Kingolinka jaki fajny synus!

Atram ​super masz chlopakow! A jakie ma calusne usteczka maluch!

Znowu my ;-)

z tatusiem :happy:
100_7553.jpg

Komplecik w kaczuszki :-p
100_7528.jpg100_7529.jpg100_7530.jpg
Na drugim zdjeciu kojazy mi sie ta mina z piratem "arrrr" :-p

I jeszcze tatus mnie zaczepia :dry:
100_7535.jpg

Ostatnia edycja:

sliczny i ma super bluze !! :)

Znowu my ;-)

z tatusiem :happy:
Zobacz załącznik 405056

Komplecik w kaczuszki :-p
Zobacz załącznik 405062Zobacz załącznik 405066Zobacz załącznik 405067
Na drugim zdjeciu kojazy mi sie ta mina z piratem "arrrr" :-p

I jeszcze tatus mnie zaczepia :dry:
Zobacz załącznik 405077

nie no wymieklam przy tych fotach w kompleciku !! cudnie wyglada az chce sie go schrupac :)))

Atram slodkie spiochy :)

Pryzybela sliczne usmieszki :) widze twoj maly tez tak lapkami macha :) moj na co 2 zdjeciu ma lapki w bok , albo gorze , wyma****e jak jakis szlony polityk :-D

Anek :-D jaki kociak mały
Monysia jakie ma piękne włochalki! jedną masz blondaske a drugą czarnulke
gosiane wygląda jakby miał 3 miesiące a nie 3 tygodnie!
pryzybela jejku jak się cudnie uśmiecha!!! to ostatnie jest genialne, uśmiech na całego! ale ci zazdroszczę że twój już taki duży
kingolinka Słodziusi Szymuś
Misia :-D:-D:-D genialne minki!!!

reklama
Swietne macie dzieciaki. Chciałam każdej coś napisać ale pogubiłam się totalnie w tej ilości zdjęć. Muszę częściej tu zaglądać :).

Do góry