reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

Filipek po skończonym miesiącu :-)
DSC00116 - Kopia.jpgDSC00117 - Kopia.jpgDSC00121 - Kopia.jpgDSC00122 - Kopia.jpg
Jeden z pierwszych uśmiechów do mamy :-D ciężko tak zrobić zdjęcie gdy się śmieje, teraz ledwo ,ledwo ale się udało :-D
No i ładnie przybiera na wadze, 3-go miał już 5280g :tak::-D

reklama
malutka, ale czad, to z wozka zawaliste hihi, napakowane tam ma niezle :))))
5280 wow, niezle, ciekawe ile moj ma, bo ciezki juz jak fix, jutro przychodzi HV i mam nadzieje, ze go zważa

moj mlodziutki
nie wiem czy pisalam, ze ma straszne kolki ..... :(
i tylko w wodzie sie uspokaja
moglby sie pluskac caly dzien

21j3kzn.jpg

malutka, ale czad, to z wozka zawaliste hihi, napakowane tam ma niezle :))))
5280 wow, niezle, ciekawe ile moj ma, bo ciezki juz jak fix, jutro przychodzi HV i mam nadzieje, ze go zważa

moj mlodziutki
nie wiem czy pisalam, ze ma straszne kolki ..... :(
i tylko w wodzie sie uspokaja
moglby sie pluskac caly dzien

21j3kzn.jpg

Tam tylko wygląda jakby było tak nawalone :-D w rzeczywistości ma zawsze płasko, żadnej poduszki ni nic, to zdjęcie jest z wczoraj, miał płaską poduszkę bo cały dzień mi wczoraj ulewał, o ile można to jeszcze zaliczyć do ulewań ,a nie do wymiotów :-( I tak cały dzień wczoraj, mam wrażenie ,że za każdym razem co coś zjadł to zaraz to oddał, dziś od rana to samo, jak nie przejdzie to do lekarza :wściekła/y:
A ja się wcześniej żaliłam na kolki, ale Filip ich jednak nie ma, ma raz na jakiś czas po prostu wzdęcia, także współczuję, a mały słodziutki :tak::-)

malutka jaki słodziutki uśmieszek, ale duży chłopaczek już
Atram cudnego ma tego dziobka, kto u was ma takie całuśne usteczka? :-D
Ati Ale malusia się wydaje, a starsza od mojej

malutka jaki słodziutki uśmieszek, ale duży chłopaczek już
Atram cudnego ma tego dziobka, kto u was ma takie całuśne usteczka? :-D
Ati Ale malusia się wydaje, a starsza od mojej

Sivi ostatnio na wizycie tydzien temu ważyła 3730gram. Ona sie urodziła dwa tygodnie przed terminem z waga 3085 i 56cm. Więc wcale nie mała jak na wczesniejszy poród chyba. Teraz jak na nia patrze to rzeczywiście szczupła ale dluga strasznie jest, chyba po mnie :-)

Atram nie moge si napatrzeć na usteczka tego Twojego skarba :) Piekne normalnie :) Widać że lubi kąpiele. Mój też ma kolki, też lubi sie kąpać ale wrzask zaczyna sie przy myciu główki.

Ati śliczna Twoja córeczka :) Na zdjęciu troszke podobna do mojego dziecięcia w fazie "oglądam świat" :-)

A tu moja buła nyna na klacie tatusia, dalej jeden z pierwszych uśmiechów :)
IMG_8257.jpgIMG_8261.jpgIMG_8242.jpg

reklama
Do góry