reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

reklama
pryzybela - twoj maly super wyglada w kostiumie :) a Kaya jakie ma wlosy!!!! WOW :-)
Mariolciaaa - sliczne malenstwo :)
monysia - piekne twoje coreczki sa :) Paulinka slicznie wygladala na chrzcie.

Mi sie tez do pracy nie chce wracac, a musze bo inaczej finansowo ciezko bedzie :-( ale na caly etat raczej nie wroce... nie wyobrazam sobie mala zostawiac w zlobku codziennie na 9 godzin :no:

Ja 3 marca wracam na staż do szpitala...oczywiście charytatywnie :wściekła/y: Ale zostały mi 3 miesiące stażu i obrona :) Musze odbębnć. Najgorsze, że musze mieć wszystkie godz zaliczone. A jak mi sie mały rozchoruje to ciekawe co zrobie... Przecież nie zostawie dziecka chorego i nie pójde do roboty :eek::eek::eek: A jak nie pójde to bede musiała odrobić co do godziny i wtedy już mnie w ogóle w domu nie bedzie :-(

Skończyliśmy 2 miesiące :)
IMG_8868.jpgIMG_8848.jpgIMG_8846.jpg

dziewczyny to z kim wy dzieci zostawiacie że możecie do pracy wrócić?
bo ja mam o tyle źle że nie mam własnie nikogo do opieki, pozostaje mi płatna opiekunka lub żłobek.

mileczka
dużo chłopiec już, słodziutki !:)

moja tośka do żłobka idzie :( ale chcemy jak najdłużej ja w domu przetrzymać. ja mam macierzyński do 2 kwietnia, a potem urlop, tacierzyński, urlop teściowej, moja mama... zobaczymy do kiedy się uda, ale żłobek już załatwiony, wstępnie od maja

reklama
Do góry