reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia Naszych Marcowych Maluszków - z komentarzami ;-)

reklama
asinka85 Ninka jest boska! moja tak samo przewrotki trzaska ;-)

nimitii diabelek uroczy :-) ubranko super

truskaffka Amelka jest sliczna, bedzie pieknosc jak dorosnie

Kania coreczki slodziutkie. Gabi rosnie w oczach

patrycja chlopcy Ci sie udali! cudni

anka pisze szczerze, Laura moglaby brac udzial w wyborach malej miss ! a Ethan jak zwykle uroczy, on to kluska taka z tego co widze :-p wiecej je niz wazy ;-)

madzia mariuszek super minki robi :tak:

agula Jas jest swietny.

makunia corke masz megapocieczna!

gosha, madziarra dziewczynki sa zabojcze! moja tez lubi jak sie wydaje rozne dzwieki

lilkasia wlosy niesamowite! ale bedzie z niej fajna czarnula!

marynka ale smiechulec maly ;-)

asinka Ninka jest tak śliczna taka cudownie słodka że bym ci ją ukradła !!!! masz przecudowną dziewczynkę!!!!
my naprawdę z anią musimy się spotkać ! :))

Ostatnia edycja:
DSCF2709.jpgtakie ubranko mialem do chrztu:)
na imprezie bylo ok:)DSCF2794.jpg
S0042474.jpg

Załączniki

• DSCF2709.jpg
    DSCF2709.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 57
  • DSCF2794.jpg
    DSCF2794.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 60
  • S0042474.jpg
    S0042474.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 60
Ależ cudne te dzieci marcowe:))

Asinka włosy Nina ma rewelacyjne!!

Truskaffka maleńka wygląda na małęgo słodnego aniołka:)

Żabka strój mu się ewidentnie podobał, taki szczęśliwy jest na pierwszym zdjęciu:))

A Nelka dziś skończyła 3 miesiące:) Z bratem coraz mniej poodbni:-)

bp10.jpgmaj 2013.jpg

Załączniki

• bp10.jpg
    bp10.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 61
  • maj 2013.jpg
    maj 2013.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 73
Asinka silną masz córcię a jej włoski są boskie.
Żabka Arturek cudnie wygląda :-)
Ala-84 Twoja Nelka piękne ma oczka.

asinka Nina świetne te obroty robi :-) cudna jest i włoski ma piękne. moja to prawie łysa jest :-D czasem to wygląda jak chłopak w sukience
żabka Artuś miał fajne ubranko
ala Nelcia jest słodziutka

reklama
asinka - już można :) jak tak oglądam te filmiki i zdjęcia, to nachodzi mnie ochota przynajmniej na 5 dzieciaków :)

Ja jak oglądam Wasze wszystkie córeczki to am ochotę od razu być w ciąży. Ale wtedy rozsądek przypomina mdłości, bóle i długie 9 miesięcy.

Uwielbiam oglądać Bobaski nasze marcowe. I chciałabym każdemu z osobna powiedzieć że jest najcudowniejszy, jedyny i niepowtarzalny a tu się nie da bo wszystkie są po prostu boskie. Każdy ma "coś" innego w sobie ale cudownego.

Do góry