reklama

zdjecia naszych pociech

no dobra, ja jade na usg jutro na 9.15, u Was bedzie 10.15 :) chyba czuje od jakiejs godziny wielki niepokoj.. poogladalam zdjecia ktore dalyscie i zastanawiam sie jak nasza dzidzia :)

Kruszki a to dopiero pierwsze usg Twoje? bo widze ze juz w 15 tyg jestes to powinnas miec to pierwsze juz zrobione, chyba ze tak dbaja tam o was i macie czesciej ? :) trzymam kciuki za Ciebie bedzie dobrze;) good luck ;)

reklama
a to mój okruszek ale nadal nie znam płci, zdjecie z przed tygodnia

maluszek.jpg

To ja Was teraz zasypię zdjęciami z piątkowego usg ;) To był koniec 13 tygodnia - Maluszek miał 7 cm :)

Szlachetny profil :)

Znów profil - paluch w paszczy :)

I twarzyczka :) Nie ma to jak ustawiać się przodem do kamery ;) Po lewej widać bardzo wyraźnie dwie dłonie z paluszkami :)

ewa - jakie piękne zdjęcia, kocham je oglądać, jak ja wam zazdroszczę, też chcę :sorry: ostatnio nie dostałam zdjęcia, a teraz pewnie nie będzie ugs wrrr...

moja wizyta dopiero 15 marca a boję sie ze znów maluszek sie odwróci i znów niepewność:confused: kurcze chciałabym juz wiedziec kto mieszka pod serduszkiem , strasznie byłam smutna po tej walentynkowej wizycie bo tak naprawde bede sie znów łudzić kolejny miesiac ze to córa a w koncu okaże sie ze synek, no rozum mówi ze nie ważne co ale serduszko podpowiada dziewczynkę :dry: mam nadzieje ze szybko sie dowiemy, ale kurcze to by było jakby do konca nie było wiadomo :szok:

ewa piekne dzieciątko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja własnie zawsze patrzyłam na wasze zdjęcia i sobie porównywałam albo wyobrażałam jak moje wygląda :)

Ostatnia edycja:
Moja pani dr napstrykała ostatnio chyba ze 30 ;) Jak to określiła - artystyczne: rączka, nóżka itp. ;) Ale ona też jest w ciąży, i to starszej niż moja, więc hormony jej szaleją, jak widzi Malucha na ekranie ;)

Ilona, my tym razem pytamy o płeć (najprawdopodobniej będzie drugi chłopak), ale za trzecim i ewentualnym czwartym razem robimy sobie już niespodziankę :)

Ewa no ja na razie jestem zmuszona nie wiedziec hehe ale mam nadzieje ze maluch nam tego nie zrobi i sie jednak ujawni :)
widzę ze plany juz są na kolejne dzieciątka :) super :) Ja chce to urodzić i bede w 7 niebie ,,a potem sie pomysli :) mysle ze około 30 -stki sie jeszcze zmajstruje trzecie :-D

reklama
ładne macie te fotki:)) ale dzidzie ładne to i fotki też
My to mamy same potrzebne zdjęcia, kręgosłup, serce, kość nosowa :)) nic ciekawego na połówkowym może coś ładnego dostanę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry