reklama

zdjecia naszych pociech

reklama
witam dziewczynki :)
a wiec to moje drugie usg, pierwsze mialam w 6tc :)
wszystko jest w porzadku
dzidzia ma 11.6cm, dzis ostatni dzien 15tc :)
pomachala nam lapka na papa :) byla grzeczna i pozwolila zrobic sobie przepiekne zdjecia profilu :) policzylismy paluszki u raczki, widzielismy sliczna stopke :) nastepne usg za 5tygodni :)
Pani zmierzyla obwod czaszki oraz dl.kosci udowej i na tej podstawie wyliczyla nam dlugosc dzidziusia :)
DSCN0171.jpgDSCN0173.jpgDSCN0174.jpg

Ostatnia edycja:
Kruszki, piękne zdjęcia :) A znacie płeć? Bo mi na dziewczynkę wygląda - tak po twarzy :D

kruszki piękne małe słoneczko, a mnie na chłopczyka wygląda :-p hihi
hehehe no to zescie teraz napisaly :D no nie bylo widac, Pani powiedziala nam, ze za 5tyg beda szukali co tam miedzy tymi nogami siedzi :D
a ja tez mowilam do mojego M. ze ma taki ladny nosek jak nasza corcia miala jak byla w brzuszku :) a z drugiej strony moze robimy i ladnych chlopcow :D w PL w kwietniu pojdziemy na USG 3D dodatkowo, moze tam cos tez wypatrza :)
Takze przede mna usg w marcu tu w uk 26go, i kilka tyg potem w PL :)

Ostatnia edycja:
Kruszki super zdjęcia. Szkoda że nie wiecie jeszcze co będzie.
Ale Wam zazdroszczę tych zdjęć jak dzieci już takie fajniutkie. Ja dzisiaj na wizycie nie miałam robionego usg :-( a następna wizyta dopiero 20 marca! Wtedy to dzidziuś już naprawdę duży będzie bo to będzie już 20 tydzień czyli połówkowe. A ostatnio miał 6,3 cm. Kurcze ja nie wytrzymam tyle czasu bez podejrzenia naszego dzidziola :-(

kruszki...śliczny dzidziuś.:-)..tylko szkoda ze i tobie nie udało się dowiedzieć jaka jest płeć dziecka..:-(..jak większość z nas będziesz musiała poczekać do 20 tygodnia...nie jesteś z tym sama..my też czekamy....:confused:...w końcu dowiemy się wszystkie kto mieszka w naszych brzuchach... :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry