reklama

zdjecia naszych pociech

Ewa czysty błogostan u Anielki :))
Summerbaby już chyba nie taki żółty ten Bruno a jaką ma chustę porządną. Można by z niej kocyk zrobić :rofl2:
Dzag a ten Twój to już niemowlaczek a nie noworodek no i odnosze wrażenie, że jest bardzo do Ciebie podobny;-)

reklama
Gosha, cytując Ciebie: śliczne te dzieciaczki :-).
Kurcze, jak widzę takie słodkie rodzeństwo to jednak chciałabym, żeby Tymek miał brata albo siostrę. A potem przestaję patrzeć na zdjęcie i mi przechodzi :-p. Ale jak znowu zerkam na takie dwie buźki to znowu wraca chęć :-D.

No, rodzeństwo to fajna rzecz, jak ja patrze na te moje dwie mordki razem to się aż serducho śmieje:-) poczekam jeszcze do pierwszych bitek o zabawki i wtedy będe odszczekiwać:-D
A mój m wczoraj wypalił że on by jeszcze trzecie chciał:szok: ja nie mówię nie, ale ani warunków nie mamy ani kasy na trzecie... a temu się spodobało, tylko że to nie on musi rodzić;-)

Gosha, niezły układ choreograficzny im wyszedł :D

Dzag, rodzeństwo to moim zdaniem najlepsze, co można zafundować swojemu dziecku :) Jak widzę rano Franka, który przybiega do naszego pokoju i pierwszą rzeczą jaką robi jest buziak dla siostry, to aż mi się łza w oku kręci ;)

My planujemy trójkę albo czwórkę - w zależności od spraw finansowych ;) Ale trójkę na pewno. Z takimi odstępami jak teraz, czyli trzeci maluch rodziłby się jakoś na wiosnę 2014 :D

Dzag, rodzeństwo to moim zdaniem najlepsze, co można zafundować swojemu dziecku :) Jak widzę rano Franka, który przybiega do naszego pokoju i pierwszą rzeczą jaką robi jest buziak dla siostry, to aż mi się łza w oku kręci ;)

No ja niby też nie wyobrażam sobie, żeby Tymek nie miał rodzeństwa :no:. Sama mam dwójkę braci i nie wyobrażam sobie mieć choćby jednego mniej :-p. Ale na tą chwilę myśl o kolejnej ciąży, nieciekawym porodzie, bólu po, początkowych męczarniach z malutkim dzieckiem - a nie wiadomo co jeszcze przed nami :eek: - skutecznie powoduje, że odkładam to w bliżej nieokreśloną przyszłość.

012.jpg025.jpg
Dzag Moja Luizka miala byc jedynaczka.Nie ma jak wpadka:szok::-D
Sliczne te wasze dzidzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry