reklama

zdjecia naszych pociech

mala.di...wszystkie dzieciaczki sa sliczne,ale no w Twojej malej to sie zakochalam :P
martyna, super sesja. jak mi sie taka marzy od zawsze...dzieci i w ogole rodzinna,ehh...a widze,ze oczka niebieskie juz wychodza...i to taki sliczny niebieski,pieknie!
gosiek...szacun dla malej!:szok:i ona ma 3tyg? moja ma 1,5 miesiaca i tak nie podniesie jak lezy na brzuchu:szok:najwyzej jak jej sie zechce to jak lezy na mnie to wtedy.szok! :)

a to ja dodam mojej lobuziary jakies aktualne... :)

Załączniki

• IMAG1399-1.jpg
    IMAG1399-1.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 69
  • IMAG1380.jpg
    IMAG1380.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 59
  • IMAG1343.jpg
    IMAG1343.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 61
  • IMAG1331.jpg
    IMAG1331.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 60
  • IMAG1314.jpg
    IMAG1314.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 77
reklama
K4rol4 widzę, że twój synek robi identyczne cacy jak moja Laura :-D za chiny ludowe nie da jej się przekonać żeby głaskała po rączkach, nóżkach, ale tylko głowa ją interesuje :no:

hahaha irisson to ja nie wnikam na czyjej glowie Ty ja uczylas babki robic :P wiesz...moze by jej pokazac,ze babki z piasku sie robi,np? :-D zarty zartami,ale czasami boje sie,ze Fifi z tej milosci jej krzywde zrobi :sorry: ostatnio podszedl do niej jak wlasnie byla w lezaczku,lezaczek sie hustal sam na najnizszym "biegu" i Filipek chcial pohustac siostre...jak machnal lezaczkiem to myslalam,ze sie wylamie z tych bokow :-p dobrze,ze mala sie nie wystraszyla :-)

Ojjjj ale dawno mnie tu nie bylo,a tyle nowych fotek;)
paulina00 jaki różowy cukiereczek!:-)
kakakarolina słodka kruszynka z Oli:tak:
gorgusia,martyna, marcia miło popatrzeć na troskliwych tatusiow:tak: Moj M tez stara sie jak najwiecej czasu byc z Malym, widac ,ze przydaly mu sie zajecia w szkole rodzenia:-D
Dzag taki Mały Podróżnik z Waszego Tymka:-D
Wiolcia jak słodko wyglada Wiktorek w tym koszyku:tak:
LeRemi śmieszne minki robi Oliwka, słodka:tak:
jukix śliczny Synek:tak:
Mala.di jakie fajne, duze oczka ma Alutka i taka dziewczeca twarzyczke ,ze niebieskie czy zielone ubranka nie zmyla:-D
gosiek rzeczywiscie porzadnie zadziera juz glowke, nikt by nie pomyslal ,ze ma 3tygodnie;-)
k4rol4 troskliwy braciszek;-) ładne imie ma Malutka:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry