reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdjecia naszych pociech

trzymam kciuki mala.di ze wyszlo na Twoje i zeby szybko poszlo,bo wiadomo jak to z polskim sadem.a zobaczysz, przyjdzie czas jak sobie zacznie w twarz pluc, ze tak sie zachowal...szok.bedzie zalowal i to bardzo...a mala jest przecudowna normalnie :) oczy szaro-granatowe maja wszystkie dzieciaki,do roku czasu kolor sie ksztaltuje wiec nigdy nie wiadomo co to w koncu bedzie ;) choc synalek moj od poczatku wyraznie szedl w niebieski i zostaly mu piekne oczka (niebieskie) po moim tacie, ktory 4 lata temu zmarl. a po dziadku bo ja i moj M mamy brazowe ;) i mala chyba tez bedzie miala brazowe bo widze,ze juz czasami jak patrze to widac lekki braz,ale no moze sie jeszcze zmieni :)
no to nasza mala jeszcze na dobranoc ;)

Załączniki

• IMAG1491.jpg
    IMAG1491.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 78
  • IMAG1458.jpg
    IMAG1458.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 68
reklama
dzag, widzę na zdjęciach te przepiękne metalowe szczebelki z prokocimia, matko pamiętam jak po praktykach tam te łóżeczka po nocach mi się śniły w koszmarach, jak w więzieniu.
A Tymek cudny, na drugiej fotce to na takiego maluszka wygląda:tak:

k4rol, twoja córeczka to od razu widać że dziewczynka, takie rysy ma:-) ale wystrojona :)

maladi, bydle i tyle z tego chłopaka, ale zło zawsze wraca do człowieka, jeszcze się w życiu nacierpi przez to

gosha, ano, to ten sam okropny Prokocim...:dry:
mala.di, bydle nie bydle... córeczka mu śliczna wyszła :tak:. Niech żałuje i spada na drzewo :-D.

w szpitalu w ktorym my bylysmy tez takie szczebelki byly...
ale ja zdjec nie robilam, wole o tym nie pamietac.

dzag, ale co racja to racja ... :-D córe sliczna zmajstrowal dlatego tez jakos nawet mi ciezko żałowac.

irisson, pewnie ze lepiej:) choc chcialam by miala jego kruczoczarne dlugie rzesy...na pewno by nimi nie pogardziła. no ale, chyba nic z tego

reklama
Dziewczyny, ale macie piękne dzieciaczki - ale im się buzie pięknie zmieniają. A oto moja ukochana Lila w różnych odsłonach:

Moja ukochana Smerfetka: Lilunia2.jpg

Buziaczek do koleżanek z forum :) : Lilunia.jpg

Popołudniowa drzemka: Lilunia4.jpg

Udało się złapać uśmiech: Lilunia 3.jpg

Do góry