reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdjecia naszych pociech

Tu nas chyba jeszcze nie było, a więc oto ja i moje dwie Łobuzice :-)

IMG_9851.jpgIMG_9865.jpgIMG_10116.jpgIMG_10121.jpg

reklama
Sammerbaby, wczoraj w ddtvn mówili o tym żeby nigdy nie pytać faceta o czym myśli bo możemy usłyszeć że o niczym :-) i że faceci tak potrafią się po prostu "zawiesić" :-) w sam raz do miny Bruna pasuje. A jakiego ma super stróża :-)

Ewa u nas takie "a kuku" Laurce ciągle chce robić Luśka i nieustająco mnie to przeraża :szok:. Sama Młoda mimo różnych pozycji w łóżeczku jeszcze się nam tak nie skryła :-).

ewa, spryciula mała :-). Cóż, sprytni ludzie potrafią się w życiu ustawić :-D.

A ja wrzucę porównanie małego Tymka z dużym Tymkiem :-p. Tak jak napisane na zdjęciu: pierwsze zrobione 11 lipca zaraz po przyjściu ze szpitala do domu, drugie zrobione 14 października. Trochę mu się urosło :-D.
t.jpg

reklama
Do góry