reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdjecia naszych pociech

reklama
cats.jpgDSC_0195.jpgDSC_0150.jpgDSC_0059.jpgDSC_0070.jpgDSC_0203.jpgDSC_0221.jpgDSC_0305.jpgDSC_0412.jpgDSC_0010.jpg
Kocham ten watek
milionka te jego włoski boskie :p

k4rol4, buzia Nadii zmieniła się, tak "wydoroślała" ;-).

irisson, wzruszają mnie tego typu zdjęcia :-). Dwie siostrzyczki. Super.

milionka, Szymek ma genialną tą czuprynę. A pierwsze zdjęcie zasługuje na tytuł zdjęcia tygodnia :-D.

martyna, Wasze zdjęcia jak zwykle piękne :tak:. Ale mnie najbardziej zadziwia to, jak Wy to robicie, że to dziecko tak cierpliwie Wam pozuje :confused:. Mnie też się marzyły takie fachowe zdjęcia - sprzęt i umiejętności nawet są ;-). Ale dziecko jakoś niewspółpracujące :-D:-D.

Nie będę oryginalna - przecudowne te nasze maluchy!!!

milionka hahahah, się uśmiałam z fryzów Szymka, ma polot chłopak :-D!

martyna cudnie, jak zawsze!

Ratina czadowe włoski ma Bianka. I fajnie na przekór imieniu :tak:Całkiem fikuśnie Wam wyszło!

k4rol4 czysta dziewczęca słodycz, cuks normalnie :***

A tu aktualna Maniuchna Gryź Piąstkę oraz spacerek w ostatni z cieplejszych dni w Lesie Kabackim

Załączniki

• 2ipolmies.jpg
    2ipolmies.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 67
  • 2ipolmies2.jpg
    2ipolmies2.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry