reklama

zdjecia naszych pociech

Dawno mnie tu nie było,ale rosną dzieciaczki, dopiero takie tycie były, jeeeej nie obejrzymy się a do szkoły pójdą, pojawią się znajomi i mamusie nie będą już na pierwszym miejscu:-D

Cudowne Maluszki;)
Ja też patrzę na włoski,bo mó niby ma ale króciotkie i mało widoczne, a w dodatku wytarł mu się łysy placek z tyłu;)
Muszę wrzucić fotkę mojego Serduszka, bo dawnoooooooo się nim nie chwaliłam tu:-D:-D

reklama
Parę fotek z chrztu :)

DSC_3100.jpg
DSC_3112.jpg
DSC_3164.jpg

Załączniki

• DSC_3051.jpg
    DSC_3051.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC_3060.jpg
    DSC_3060.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC_3066.jpg
    DSC_3066.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC_3080.jpg
    DSC_3080.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC_3091.jpg
    DSC_3091.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 66
Ale sliczne te dzieciaczki.Cudne minki robia.
Ratina ale Bianka ma super czuprynke.
Irisson a ja tak patrze na te twoje dziewczynki i chyba troszke podobne sa do siebie tzn akurat ksztalt brwi i nosa wydaja mi sie podobne
Aia sliczna masz dziewczynke
Milionka superowskie zdjecia z tymi wloskami
Martyna sliczne zdjecia
K& fajy pomysl z tym przebraniem.Duzy juz chlopczyk
Gorgusia super fotki.Tort mmm.... marzenie.Jak trzymasz pionowo Kacperka to juz duzy chlopak z niego.Nie wyglada na tym zdjeciu na 2 mies.No i ma ladna mamusie;-)

reklama
karenm, ale ślicznie się śmieje Oktawian :-D. Super jest znaleźć takie zabawy, które rozbawiają Malca :tak:.
domi, o kurcze, jaki przystojniak z Maćka! :rolleyes2: I ma taką dziecięcą buzię już, nie niemowlęcą :tak:. A my mamy taki sam bujaczek :-).
kachha, no widać ogromną różnicę :tak:. Na tym październikowym zdjęciu już chłopa po zbóju trzymasz w ramionach :-p.
ewa, jakby mi się takie "robale" zalęgły w domu to nie miałabym nic przeciwko :-D. Słodziaki.
Agnes, lekki zdziw rządzi :-D. Uwielbiam takie śmieszne fotki :-D.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry