• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zdjecia naszych pociech

reklama
Dzag lekki zdziw fajny jest, ale uśmiechy są fajniejsze,a trudno je złapać na aparacie, bo lekki zdziw jest reakcja na lampę błyskową :-D
Kachha niby lekko ponad miesiąc odstępu od zdjęć, a różnica ogromna:tak: super ,że Patryczek rośnie jak na drożdżach, dzielny,silny chłopczyk:tak:

to nastepne porównanie ;)
2 września, 11 października i 6 listopada :P
2 września 2012.jpg Zdjęcie0040.jpg Zdjęcie0082.jpg

śliczne dzieciaczki :) Maciejka na pierwszej fotce wygląda jak dorosły facet :)
gorgusia - śliczne fotki!
haha Marcia, Tymek niezły zaciesz :)
Kachha - rośnie Twój synek :) biedny z tym aparatem... ale myślę że jemu to nie przeszkadza, pewnie dla niego to normalka... za to jak Wam będzie fajnie jak nie będzie już potrzebny
i super minki u milionki - i jaka czuprynka :) Natalii taka dopiero na roczek wyrosła :P a Hania chyba idzie w jej ślady

a to mój Hanusiaczek

dsc7016y.jpg

i jeszcze taki robaczek bez szyi (się na leżaczku obsunęła :P)

dsc7005o.jpg

Kachna Patryk już duży chłopaczek goni nasze dzieciaczki jeszcze je przegoni:-p
weronkazzz mów szybko gdzie Toli ciuchy kupujesz bluzka z AD DC jest zarombiszcza:-)
Olga nie no Hania to klon Natalii zwłaszcza widać to na twoim awatarze;-)
milionka Szymka czupryna BOMBA:-D
DSC00060.jpgDSC00061.jpg jak to mówi tż "Mój Syneczek" i śmieszka:-D
Moje śpiochy.jpg złapane na spaniu tż zrobił sama niewiem kiedy dopiero na kompie znalazłam:-p

reklama
Weronika tak z babciami jest, moja Laura jak szła do babci, to zawsze wróciła inaczej ubrana :-p niby się oblała :-)

a to moja gwiazda z dzisiajP1020794.jpg a tu jak się skapnęła, że aparat P1020795.jpg Milionka z twoim rozczochrańcem, a z moim wytrzeszczem piękna pare by tworzyli :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry