reklama

zdjecia naszych pociech

reklama
Dzag lekki zdziw fajny jest, ale uśmiechy są fajniejsze,a trudno je złapać na aparacie, bo lekki zdziw jest reakcja na lampę błyskową :-D
Kachha niby lekko ponad miesiąc odstępu od zdjęć, a różnica ogromna:tak: super ,że Patryczek rośnie jak na drożdżach, dzielny,silny chłopczyk:tak:

to nastepne porównanie ;)
2 września, 11 października i 6 listopada :P
2 września 2012.jpg Zdjęcie0040.jpg Zdjęcie0082.jpg

śliczne dzieciaczki :) Maciejka na pierwszej fotce wygląda jak dorosły facet :)
gorgusia - śliczne fotki!
haha Marcia, Tymek niezły zaciesz :)
Kachha - rośnie Twój synek :) biedny z tym aparatem... ale myślę że jemu to nie przeszkadza, pewnie dla niego to normalka... za to jak Wam będzie fajnie jak nie będzie już potrzebny
i super minki u milionki - i jaka czuprynka :) Natalii taka dopiero na roczek wyrosła :P a Hania chyba idzie w jej ślady

a to mój Hanusiaczek

dsc7016y.jpg

i jeszcze taki robaczek bez szyi (się na leżaczku obsunęła :P)

dsc7005o.jpg

Kachna Patryk już duży chłopaczek goni nasze dzieciaczki jeszcze je przegoni:-p
weronkazzz mów szybko gdzie Toli ciuchy kupujesz bluzka z AD DC jest zarombiszcza:-)
Olga nie no Hania to klon Natalii zwłaszcza widać to na twoim awatarze;-)
milionka Szymka czupryna BOMBA:-D
DSC00060.jpgDSC00061.jpg jak to mówi tż "Mój Syneczek" i śmieszka:-D
Moje śpiochy.jpg złapane na spaniu tż zrobił sama niewiem kiedy dopiero na kompie znalazłam:-p

reklama
Weronika tak z babciami jest, moja Laura jak szła do babci, to zawsze wróciła inaczej ubrana :-p niby się oblała :-)

a to moja gwiazda z dzisiajP1020794.jpg a tu jak się skapnęła, że aparat P1020795.jpg Milionka z twoim rozczochrańcem, a z moim wytrzeszczem piękna pare by tworzyli :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry