reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

reklama
Brzuszki w tych spodniach ciazowych sa przesliczne i wlasnie w nich najlepiej widac jakie sliczne nasze brzusie sa:-D jutro ja wstawie;-)

No to ja jeszcze jedno porównanie wstawię :-)
DSC_0374[1].jpgDSC_0400.jpg
Już nawet w ubraniu widać :-) Może to dziwne ale bardzo mnie cieszy ten rosnący brzuszek :-D
Ale macie rację że brzuszki w ciążowych spodniach są urocze. Ja nadal chodzę w normalnych bo jakoś tak od góry mi się brzuch powiększa, ale muszę przejrzeć swoje ciążówki.
No i mogę mieć problem ze spodnimi "roboczymi", bo moje spodnie od fartucha mogą być już za małe. Muszę poszukać jakiś białych materiałowych ciążówek. Szczególnie że zamierzam pracować jak najdłużej.

Załączniki

• DSC_0374[1].jpg
    DSC_0374[1].jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 128
  • DSC_0400.jpg
    DSC_0400.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 162
A teraz takie małe porównanie :D na górze mój brzuszek z 13tc z pierwszej ciazy a na dole teraz 12 tc druga, czyli obecna hihi, zabawne, jak inaczej się uwypukla (pierwszy na dole a drugi na środku jakby?), ciekawe czy potem zejdzie, bo teraz wygląda jakbym miała jakieś wzdęcie :D w każdym razie widać :) nie sądziłam, że znowu będzie mnie to tak cieszyć
porownanieIiII.jpg

Załączniki

• porownanieIiII.jpg
    porownanieIiII.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 110
reklama
Do góry