reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

reklama
Dziewczyny super brzuszki :) już powoli widać będzie że noszą lokatorów :) ja też wstawiam zdjęcie z soboty :) Mój A. robi Mi co sobotę zdjęcie :) 14 tydz i 2 dni :)))))

15b.jpg

Załączniki

• 15b.jpg
    15b.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 110
Sama słodycz takie ciążowe brzuszki :)
Ja mam brzuch jak słonica ale to 4 ciąża bądź co bądź ;-) tak się będę tłumaczyć :p

Ewelinkaa
chyba najmniejszy ale nas dogoni :D

Dzięki, no właśnie zupełnie inaczej rośnie niż poprzednio, ale wygodniej, bo spodnie nie cisną haha :D

Ewelinka Ty masz uroczy :) a co do blizniaków, to Misiarska raz jeszcze to powiem masz mega brzuś! Ale pamiętam (MArcia może Ty też), że na sierpniówkach byla mama blizniaków i ona miała brzuszek początkowo jak Ewelinka własnie :)

Rzeczywiście dziewczynki tak przeglądnęłam jeszcze raz zdjęcia i ja mam jakiś taki mały, a chciała bym żeby już była taki ładny widoczny :p zawsze Mi się buzia śmiała jak widziałam dziewczyny w ciąży dla Mie wygląda to naprawdę uroczo :)

reklama
Piekne brzuszki dziewczyny :)
Ja to mogłabym sobie ewentulanie moje wzdęcia wieczorne sfotografować i wkleić jako ciążę :laugh2:
Chyba jeszcze muszę poczekać na mojego "bzebzola" - jak to mąż mówi :tak:

Do góry