reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

Marteczka piękny brzusio i na prawdę dziewczyny tak się zastanawiam czy mnie tez tak za te 3tyg wyskoczy bo na razie jest taki jak dla mnie nie za duży jak na początek 6m:) Ale może potem wrzucę fotkę to same ocenicie:)

reklama

A to dziewczynki ja i Ola 3 dni temu:)Zobacz załącznik 601235

Jouluatto, Marteczka - cudne brzuszki:-):-) Ja za wami tylko niecałe dwa tygodnie jestem a moja piłeczka dużo mniej reprezentatywna:tak:

Marteczka piękny brzusio i na prawdę dziewczyny tak się zastanawiam czy mnie tez tak za te 3tyg wyskoczy bo na razie jest taki jak dla mnie nie za duży jak na początek 6m:) Ale może potem wrzucę fotkę to same ocenicie:)

Wrzuć fotki, z przyjemnością ocenimy:-D

Kroczek, mysle ze to calkiem prawdopodobne :) Zobacz u mnie porownanie tydzien 23 i 26 ;)
ImageUploadedByForum BabyBoom1388404807.107339.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1388404807.107339.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1388404807.107339.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 111
chyba Ola i ty :) brzuszek jest większy od ciebie :)

Hehe smieje się ze teraz wchodzi Ola i dopiero ja:)

Laseczki, prześliczne macie te brzuszki!!!
Marteczka nieźle CI ten brzuszek wyskoczył. Widziałam Cię przecież w realu jakiś czas temu :-)

Mój nie jest taki "wystający". Trochę się ludzie dziwią jak dowiadują się na jakim etapie ciąży jestem, ale to dlatego, ze ja cała taka jakaś okrągła jestem ;-)

Jotemka mi tak wlasnie w grudniu wywaliło porządnie brzuszek - mam nadzieje że jakoś po nowym roku uda nam sie spotkać?:)
A ty miałaś taka bajeczna figure że na pewno brzunio jest adekwatny do tego:)

No ja też 3 tygodnie temu miałam dużo skromniejszy brzusio:)))więc jeszcze chwilka i Ty)

Agutka, śliczne świąteczne zdjęcie!

Jouluatto, ładny brzuszek i zajebisty kociak.

Marteczka, jaka Ty szczupła jesteś! Tylko taka piłeczka, jak przyklejona :-) zupełnie jak u mnie.

A może ja też coś niebawem wrzucę:):)

reklama
Patuśka jak tam są już zdjęcia ze ślubu?

Oto mój mały brzuszek który póki co nie chce rosnąć ale to dobrze że lokator rośnie:))
CAM00048.jpg

Załączniki

• CAM00048.jpg
    CAM00048.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 138
Do góry