reklama
madzikm76
Fanka BB :)
26+2dni - duuuuzo nas juzZobacz załącznik 601198
A to dziewczynki ja i Ola 3 dni temuZobacz załącznik 601235
Jouluatto, Marteczka - cudne brzuszki:-):-) Ja za wami tylko niecałe dwa tygodnie jestem a moja piłeczka dużo mniej reprezentatywna

Marteczka piękny brzusio i na prawdę dziewczyny tak się zastanawiam czy mnie tez tak za te 3tyg wyskoczy bo na razie jest taki jak dla mnie nie za duży jak na początek 6mAle może potem wrzucę fotkę to same ocenicie
![]()
Wrzuć fotki, z przyjemnością ocenimy

Jotemka
Jouluatto pięknie urosłaś razem z zawartościąKroczek, mysle ze to calkiem prawdopodobneZobacz u mnie porownanie tydzien 23 i 26
Zobacz załącznik 601310

AniolekBB
Ale pięknie Wam rosną te brzuszki
ciekawe jakie będą za kilka tygodni
mój to rośnie z dnia na dzień 
Marteczka08
chyba Ola i tybrzuszek jest większy od ciebie
![]()
Hehe smieje się ze teraz wchodzi Ola i dopiero ja
Laseczki, prześliczne macie te brzuszki!!!
Marteczka nieźle CI ten brzuszek wyskoczył. Widziałam Cię przecież w realu jakiś czas temu :-)
Mój nie jest taki "wystający". Trochę się ludzie dziwią jak dowiadują się na jakim etapie ciąży jestem, ale to dlatego, ze ja cała taka jakaś okrągła jestem ;-)
Jotemka mi tak wlasnie w grudniu wywaliło porządnie brzuszek - mam nadzieje że jakoś po nowym roku uda nam sie spotkać?
A ty miałaś taka bajeczna figure że na pewno brzunio jest adekwatny do tego
Marteczka piękny brzusio i na prawdę dziewczyny tak się zastanawiam czy mnie tez tak za te 3tyg wyskoczy bo na razie jest taki jak dla mnie nie za duży jak na początek 6mAle może potem wrzucę fotkę to same ocenicie
![]()
No ja też 3 tygodnie temu miałam dużo skromniejszy brzusio
Jotemka
Jotemka mi tak wlasnie w grudniu wywaliło porządnie brzuszek - mam nadzieje że jakoś po nowym roku uda nam sie spotkać?![]()
Za chwile na warszawskim podam realny termin :-) bo ja jestem bardzo chętna na spotkanie
No i dzięki za komplement :-)
reklama
Podziel się: