reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

Ciamajdko - ja też w szoku :) M ma ciemne włosy i piwne oczy choć Lilianka raczej szare/niebieskie (trudno narazie stwierdzić). ;) Będę miała blondyne i czarnule ;)

mls- jaka delikatna Gaja,imię idealne!!

reklama
Dziewczyny Wszystkie Dzieciaczki są prześliczne. Można by tak patrzeć i patrzeć a na żywo jak robia te swoje minki to całkiem cudeńka :)

Polianna - super by było, jakby została czarnulką!! Świetne siostrzyczki by były :-) Wiem, ze kolor włosków i oczków potrafi się diametralnie zmienić, ale chyba nie aż tak... bardziej z blond na ciemniejsze niż z takich czarnych na blond :-)
Tak czy inaczej obie będą łamały serca facetom, takie śłodkie :-)

dziewczęta- macie przecudnej urody dzieciaczki- każde z nich jest inne i przesłodkie- no i po Tobie Polianno nie spodziewałam się, że Lilianka będzie brunetką :p

reklama
Do góry