reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

Alanek jest prześliczny i faktycznie nie wygląda na zmęczonego. Życzę Wam i sobie takich szybkich porodów :-) Byle tylko udało mi się dojechać na czas na porodówkę, bo wybrałam sobie szpital, do którego muszę liczyć ze 30-40 minut na dojazd...

reklama
Alanek wygląda przesłodko!! Taki wypoczęty, że aż dziwne, ze dopiero co urodzony :-) No ale jak się ma taką mamusię... to co sie dziwić :-) BOMBA!!! :-D

Wszystkie maluszki wyglądają pięknie, niektóre mniej niektóre bardziej "zmęczone" - ale wszystkie słodziuśkie:)

Bombusi jeszcze raz posladze twojemu malenstwu- maly zrobil niezla prace a faktycznie wcale po nim tego nie widac:))) cudownie , no i podzielam zdanie dziewczyn wszystie malenstwa sa cudne- jedne tylko bardziej umeczone - drugiej mniej - ale to nie ujmuje im w niczym, ze sa nasze i najbardziej przez nas kochane.

Slodziutka kluseczka z Alanka:):):)
Ja rowniez pragne sie pochwalic moim prawie miesiecznym synkiem.

Załączniki

• DSC_0976_pt.jpg
    DSC_0976_pt.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 208
  • DSC_0954_pt-3.jpg
    DSC_0954_pt-3.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 196
  • DSC_0930_pt.jpg
    DSC_0930_pt.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 200
  • DSC_0920_pt.jpg
    DSC_0920_pt.jpg