• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Najpierw ponadrabiam:

mamstud Ale Gabi u taty padła. Słodkie są takie zdjęcia. Trzeba uwieczniać te pięnke chwile :tak: Mnie to się wydaje że ona do Ciebie podobna :sorry: Ale wiesz, z Tobą się opatrzyłyśmy :tak: a M pokazuje się rzadko ...

confi To zdjęcie gdzie Damiś przy Tobie "klęczy" jest suuuuper. Mój M też się nim jarał :-D;-):wink: Niechże ten Damiś trochę spasuje, bo ja zaczynam mieć kompleksy :sorry:

roxy aleee oczy!!! :-) No i nie byłabym sobą gdybym nie zauważyła. Mała ma same markowe ciuszki - ralpf lauren, tommy hilfiger, benneton (mamy taką, tylko kremową :tak:). Kupujecie nowe ciuszki gdzieś w sklepie czy używane?
Aha, też mamy opaskę w groszki (h&m?)

kasia
Rodzeństwo to kurcze fajna sprawa :tak: Nie dość że odciąży mamę, to jeszcze dziecko intelektu podłapie od starszyzny :-)
Fajne pociechy :tak::tak::tak:

No i muszę się pochwalić :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Lilijki pierwszy "własnoręczny" siad :cool2:

Dumna mamusia idzie spać :-D

Załączniki

• IMG_3320.jpg
    IMG_3320.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 99
kasia- dziekuje i twoj maluch niezle trzyma buteleczke :) a jak pieknie siedzi:)

m$m- dokladnie kubus to odbicie taty,, jedynie po mamie ma chyba kszralt glowy....:) jestes pierwsza oprocz rodziny ktora tak mowi hehe:-)

marzena,roxy,nina,aga-k-m, - oj dziewczynki to nie jest tak,, maz nieraz dal mi popalic swoja zazdroscia,, wg niego ja na kazdym kroku go zdradzam i oszukuje i ciagle mi cos takiego mowi a czasami nawet sie obraza tak jak teraz nie wiem o co sie obrazil.. ciezkie z nim zycie:///

Tikanis, mam nadzieję że nie zrozumiesz mnie jakoś źle.
To przykre - takie zachowanie naszej drugiej połowy, bo po pierwsze sprawia przykrość, po drugie dla mnie to by znaczyło o jakimś kompletnym braku zaufania - i to by mnie też bolalo, że ktoś bliski mi nie ufa, i dla mnie to byłby też w pewien sposób bark szcunku dla mnie (no posądzanie mnie o zdrady i wogole, nie wierzenie w moje słowa i moją miłość nie liczenie się z moim uczuciami, robienie przykrych scen).
Próbowalaś może rozmawiać z mężem na ten temat? znaczy zkąd to się w nim bieże? musi być jakiś powód tego? złe doświadczenia? Może jakaś terapia, polegająca na budowaniu zaufania. To też by było korzyścią dla twojego męża - poczuł by się bezpiecznie.

No to teraz ja się powymądrzałam. Nie odbież tego źle, to tylko moje odczucia i zdanie.

:-):-):-) Dziekujemy :-):-):-)

Moniqsan,wiesz duzo ciuszkow dostajemy od mojego wujka,mieszka w niemczech i ma dwie blizniczki 2 lata starsze od Nadii:-) generalnie to ja jestem fanka hilfigera ale u nas nie ma dzieciecych rzeczy,zreszta chyba bylyby baardzo drogie. Lilianka,slicznie siedzi moja mala jeszcze sama nie usiadla:-(

Tikanis,oj biedna Ty jestes z tym chlopem:-( nie wiem co poradzic,mialam podobna sytuacje ale my juz 9 lat jestesmy razem i troszke to juz inaczej wyglada. Ale nie jest to latwe:-(:sorry::no:

Dziewczynki...dzis moja mamcia przyslala mi plytke ze zdjeciami od fotografa ktora sobie robilismy w Polsce.....wrzucam Wam kilka.....:-)

mhhhhh.....jakos tak nie wyraznie wyszly po zmniejszeniu........

Załączniki

• DSC_0242kopia-10.jpg
    DSC_0242kopia-10.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 99
  • DSC_0305kopi30.jpg
    DSC_0305kopi30.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 95
  • DSC_0353kopia-A-10-.jpg
    DSC_0353kopia-A-10-.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 115
  • DSC_0348kopia -A-12-.jpg
    DSC_0348kopia -A-12-.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 101
  • DSC_0319kopia-AA-10.jpg
    DSC_0319kopia-AA-10.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 107
Ostatnia edycja:
Jejku Jolu, normalnie prawie łzy mi poleciały, takie wzruszjące i piękne są te zdjęcia!!!!!!
Przepięknie wyglądacie, i taki spokój i miłość biją z tych zdjęć!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry