reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
a tu jeszcze szogunek DSC01092.jpgDSC01099.jpgDSC01104.jpg
na 1to też Filipek jak by ktoś miał wątpliwości Wiktoria szalała

Kasia...cudoooo:tak: w kapelusiku wygląda zabójczo,superowo i wogóle extra:tak::-) Hmmm. a na pierwszym zdjęciu to ja nie wiem:-D....myślałam że to dziewczynka:-D;-) Słodziak:tak::-)

Kasiu...ale slicznie wyszedl na tych fociach....pierwsza fotka...hmmm..moze Filipek mial byc dziewczynka bo w tej przepasce i koralach naprawde mu do twarzy...no i focia w kapeluszu czadowa....przesliczny chlopiec...:tak::tak::tak::tak::tak:

dlugo to nie zagladalam ,jak zas wszystkie dzieciaczki urosly :-)

jola -a jednak choinke kupiliscie i jakie sliczne fotki sa przy niej,male dwie agentki najlepsze, masz duzo pracy przy nich ale mimo wszystko bardzo ladnie wygladasz

mmatysia-rodzinka w komplecie super ,a filip jako pan mikolaj bomba jeszcze ten usmieszek

tikanis-widze ze kubus tez na brzuszku ,xavko tez lubi po calym pokoju na nim "jezdzi"

ankzoc-maja slicznie wyglada ,a ta sukieniusia w grochy super, jak idzie ubrac fajnie dziewczynki a chlopcy ino spodnie

confi -damianek pozuje ze hoho,bardzo do ciebie podobny

mamstud-fajnie wygladacie ,gabi chyba sie podobaja opakowania po prezentach,slicznie w tej sukience

monika1977-fajnych masz chlopakow

moniqsan- ja sie nie moge napatrzec jakie ma sliczne oczka lilianka ,bardzo jestes
podobna do mamy zreszta to ci juz kazdy mowil

kasia1208-filipek chyba lubi miec fotki robione i jaki szczery usmieszek z 2 zebolkami

roxy-sliczny mikolajek z nadii

m&ms-majeczce widac ze nic nie brakuje,fajne takie dzieci

oo nawet nie mam jakoś strasznie dużo do nadrabiania, raptem 18 stron:-p

confi, zdjęcia z pieskiem piękne :tak: a ostatnia focia Damisia ze skrzywioną minką Rewelacyjna ! :-D:-D film bardzo ciekawy, pokazuje co dzieciaczki robia pod naszą nieobecność ;-)

tikanis, 60kg przy wzroście 175 i za gruba?? :szok::szok: świat powariował...serio :baffled::baffled: masz śliczną buźkę :tak: nawet się nie musisz starać by ładnie na zdjęciach wyjść ;-)

kornasia, fajowe zdjęcia, takie "śmiechowe" jakby to moja kuzynka powiedziała ;-):-)

marzena, ale słodka puzia z Nataszki :tak: chyba do ciebie podobna co?...

jola, jak fajnie się śmieje córcia, aż i ja zaczęłam się śmiać :-) ciekawe co te dzieci sobie myślą takiego że się tak śmieja pełną piersią :sorry2:

m&m, nooo nie ma to jak starszy braciszek. Super!! zdjęcia ze spacerku piękne..bardziej wiosenne aniżeli zimowe :cool2:

moniq, Lilianka ma piękne brązowe oczka - ojj będzie nimi chłopaków czarować, ojj będzie :-D

paula, jak się córci skoczek podoba? bo mój uwielbia go - mógłby godzinami w nim siedzieć :tak: fajna buźka uśmiechnięta...

tsarina, widać że Izie Mirce spodobał się groźny tygrys :cool2: malutka jest bardzo do ciebie podobna :tak:

tikanis, normalnie zagubiłam się w tych czarnych oczyskach twojego Kubusia :shocked2::shocked2: szok normalnie!! wymiękkłam :blink:

confi, piękne ujęcia foteknam zaprezentowałaś a jeszcze lepsze podpisy do nich :tak::happy2::happy2: wańka-wstańka wymiata :nerd: no to jeszcze troche oja droga a niebawem zapodasz na filmik pt "Damiś i jego
tête a tête z rybkami" :rolleyes::rolleyes:

jola, widzę że bujaweczki przypadły dziewczyną do gustu :tak: zadowlone są? i choineczka też wam piękna wyszła :tak: ty jak zwykle pogodna i radosna :-)

mmatysia, Filipek cudnie roześmiany :-) bardzo fajnie wyszedł w tym czerwonym stroju:tak: choineczka żywa, prawda? ehhh ten zapach żywej choinki ...:blink::blink: kurcze nie wiem dlaczego ale wyobrażałam sobie ciebie jako czarnulkę :confused:

roxy, piękna z ciebie kobieta :tak: widzę że stroj Św Mikołaja też się sprawdził u was :-) malutka ma piekne oczka, chyba po tobie co? :blink: a dlaczegóż to reszta zdjęć nie nadja się do publikacji? :cool2:

m&m, Maja jaka roześmiana hoho:-) piękną ma bluzeczkę :tak:

kasia, hahaha pierwsza fotka rewelka :-D:-D kapelusik bombowy :happy2:

kasia- sliczny jest fifi.. i ma takie madre spojrzenie:)
martalis- kubus teraz juz raczkuje wiec na kolanach po calym pokoju...:P
barmanka- ja mam 175 i to sie zgadza ale nie waze 60 kg tylko 70i to wg mnie duzo a gdybym miala 60 kg to bym byla w 7 niebie ale tyle raczej nie uda mi sie osiagnac.. wystarczy mi 65...

Marzena Nataszka śliczna jest jak nie wiem.... piękne zębolki i myślę, że bardzo podobna do Mamusi :tak:
Tsarina
jaka śliczna Izunia :szok: :-D w kapturku... ale jaka odważna z tygrysem :shocked2::-D
Kasia1208 śliczny jest Filipek...i żąbolki jaki urocze :-pTymek ma jednego i śmiesznie to wygląda :sorry2::-D A te ostatnie zdjątka...w kapelusiku rewelacja... kowboj jak się patrzy :-p
Moniqsan Lilianka jest rewelacyjna...minki robi że hoho...śliczna Dziewuszka:tak:
:-) i rodzinnie jak miło... śliczna Mamusia z Ciebie:tak:
M&m's super spacerek i widać, że rodzeństwo się świetnie dogaduje... Kiedyś widziałam filmik jak Maja raczkuje :szok: byłam pod mega wrażeniem!!!! piękna Ci Córcia rośnie....jak Mama, więc co się dziwić ;-)
Confi ale Damianek bryka :szok: świetny chłopczyk rośnie!!! Bardzo rezolutny :tak: A jaki świetny mikołajek z niego :-p
Jolu No super filmiki...Tymke był zahipnotyzowany jak Twoej Córeczki gadały:-D:szok: no i Twoje Dziewuszki to są mega śmieszki i rozrabiaczki ;-);-) Świetnie wyglądają na tych gąsieniczkach, a z Ciebie laseczka jak się patrzy :tak::-D
Mamatysia ale cudny mikołajek....:-) super rodzinka!!!
Tikanis... no Kubuś też widzę wymiata na kolankach :-D
Ankzoc Maja ślicznotka że hej! a czarno białe zdjęcia ssą super:tak:
Monika1977 Tomuś jaki poważny gdy pozuje...:-D fajniutki chłopczyk...:-) Okularki świetne:-p
Mamstud super prezentowanie :-D :-)śliczne dzieciaczki:tak:
Roxy ale z Ciebie ładna Mamusia .... Nadia ślicznym mikołajekim jest...:tak:

reklama
A to Tymek...z początku grudnia :sorry: bardziej aktualne jak M przywiezie aparat, bo są niezgrane:-p

Załączniki

• 09.jpg
    09.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 101
  • 10.jpg
    10.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 77
  • 11.jpg
    11.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 96

Nowe wątki

reklama