reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Dziękuję Wam Kochane Majóweczki :-)

Aga_k_m
ależ Ty pamiętasz dokładnie :shocked2::tak: tak zmieniłam fryzurkę, mam teraz krótkie włoski, bo Tymek bardzo mnie szarpał za włosy, a poza tym wypadały mi na potęgę :sorry2:
Barmanko no właśnie mi bardzo zabrakło w moim nadrabianiu Twojego Synka...więc pędem syp tu zdjęciami :-p:-)
Tikanis i Kasia ja się cieszę z tych zdjęć ale czy one są profesjonalne....:sorry2: moim zdaniem trochę im brakuje...choćby tła :-p:zawstydzona/y: ale bardzo Wam dziękuję.
Moniqsan cieszę się, że tak myślisz...:-) jesteś pierwszą osobą, która to powiedziała a ja zgadzam się bardzo z Tobą :tak:
A Lilianka widzę już spineczki ma własne :szok::-D:-) urocza z niej Dziewczynka!!!

więc wstawiam kilka fotek robionych w dniu z chrzcin ;-)

Załączniki

• 025.jpg
    025.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 128
  • 060.jpg
    060.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 99
  • 069.jpg
    069.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 98
  • 080.jpg
    080.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 110
  • 108.jpg
    108.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 100
  • 113.jpg
    113.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 125
  • 132.jpg
    132.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 112
  • 122.jpg
    122.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 100
  • 075.jpg
    075.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 105
  • 295.jpg
    295.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 110
Barmanko....cóż mogę powiedzieć.... pięknie:tak: Marcelek jest ślicznym chłopcem,te cudowne niebieskie oczęta:tak: Wspaniale wygladał w tym eleganckim stroju...cudnie:tak::-) Wy jestescie super rodzinką,ładnie wyglądałaś a fryzurka super:tak::-)

Barmanko
Toś mi Marcelkiem dziecko przyćmiła. Już nawet nikt Lilijki nie zauważa :sorry2:

Śliczny on. Tak dawno go nie widziałam, że aż bym chyba go nie poznała. Rzeczywiście jest podobny do taty. Niby są inni, ale bardzo podobni.
No i twarz to Twój Marcelek ma aniołkową. Takie słodkie grzeczne dziecko.
Wy też wyglądaliście super. Tak elegancko. Bardzo Ci do twarzy w tym kolorku :tak:

barmanko - wow, wow, wow!!!!
Pierwsza, druga, trzecia... - WSZYSTKIE fotki są przepiękne:tak::-):-):-):-)!!! Rzeczywiście Marcel zmienia się w expresowym tempie - i śmiem przyznać, że przystojnieje w "oczach" - wielki słodziak !!!
Cała Rodzinka pięknie wyglądała (świetna sukienka, i kolorek naprawdę baaardzo twarzowy, nawet Twojemu M pasował:tak::-)) - ale Marcelek i tak był No1!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Upsss....nie zauważyłam zdjęc Lilianki:zawstydzona/y::sorry2:
No co tu dużo mówić...Lilianka śliczna i bardzo elegancka:tak: Widze że krem na każdą pogode też ulubiony do gryzienia...u mnie to samo:tak: Słodka ta twoja córeczka:tak::-) Ale ja muszę jeszcze coś napisać:sorry2: Moniqsan....jakiego Ty masz przystojnego ojca:szok::tak::sorry2:

reklama
: Moniqsan....jakiego Ty masz przystojnego ojca:szok::tak::sorry2:

Dziękuję w imieniu taty :tak: Przekażę mu (bo on bardzo lubi tego typu komplementy). Dla mnie tata jest normalny, ale w rodzinie wszystkie moje kuzynki mówią na niego "Kevin Costner" albo "wujek Costner" :wink:
Z dedykacją dla Roxy (hihi)

Załączniki

• IMG_1225.jpg
    IMG_1225.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 112
  • IMG_0743.jpg
    IMG_0743.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 97
  • IMG_2297.jpg
    IMG_2297.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 111
  • IMG_1742.jpg