reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Confi-Słodziak,słodziak.Szkoda,że na tych zdjęciach taka powaga.Ja wolę go uśmiechniętego:sorry:
Parę fotek z niedzielego wypadu:

Załączniki

• IMG_0055 [MiniFoto].jpg
    IMG_0055 [MiniFoto].jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 98
  • IMG_0073 [MiniFoto].jpg
    IMG_0073 [MiniFoto].jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 89
  • IMG_0075 [MiniFoto].jpg
    IMG_0075 [MiniFoto].jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 101
  • IMG_0077 [MiniFoto].jpg
    IMG_0077 [MiniFoto].jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 92
  • IMG_0083 [MiniFoto].jpg
    IMG_0083 [MiniFoto].jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 100
  • IMG_0091 [MiniFoto].jpg
    IMG_0091 [MiniFoto].jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 100
dzięki dziewczyny :sorry:
ja to normalnie zakochana bez pamięci jestem w tym moim bączku :sorry:

Mmatysia świetne fotki, a to ostatnie to w tej Leśniczówce robione? Fajnie Fifi tam wygląda :tak:
a ty jak się ładnie prezentujesz w narciarskim looku, jeździsz na nartach czy snowboardzie?

a skoro wolisz Damisia uśmiechniętego to to jest specjalnie dla Ciebie :-D
2cwk3rc.jpg

Piękny Damiś:-D:-D:-D:-D.
Tak zdjęcia w leśniczówce a raczej przed:-D.Co do mojej jazdy to stawiam pierwsze kroki na desce ale kto wie czy nie "przesiądę" sie na narty:sorry:
Dzięki :-D

No pytałam bo tak fajnie wyglądasz własnie jakbyś na desce jeździła ;-)
ja na razie mam za sobą parę zjazdów na nartach, deski się boję:zawstydzona/y::sorry:
ale nie mówię nie, może kiedyś spróbuję ,a na nartach w ogóle jeździłaś czy to byłby Twój pierwszy raz?

Dzięki :-D

No pytałam bo tak fajnie wyglądasz własnie jakbyś na desce jeździła ;-)
ja na razie mam za sobą parę zjazdów na nartach, deski się boję:zawstydzona/y::sorry:
ale nie mówię nie, może kiedyś spróbuję ,a na nartach w ogóle jeździłaś czy to byłby Twój pierwszy raz?
Tak jeździłam parę lat temu w Szczyrku po dwóch grzańcach:laugh2::laugh2:i szwedzi mnie z krzaków wyciągali:sorry:

Confi....ta sesyjka melancholijna jest suuuuper....3 i 4 fotka to normalnie az mi sie chce go poprzytulac.....przystojniaczek Ci rosnie.....:tak::tak::tak::tak::tak:

Mamamatysia....no no szalejecie z tymi wypadami...jak nie plaza to gory...:-)....super wygladasz....Fifi super wyglada w tej czapusi....sliczny chlopaczek....:tak:....

reklama
Tak jeździłam parę lat temu w Szczyrku po dwóch grzańcach:laugh2::laugh2:i szwedzi mnie z krzaków wyciągali:sorry:

:-D:-D:-D:-D to prawie jak mnie, jednak na Wierchomli gdzie jeździłam nie było żadnych krzaków,za to namiętnie obijałam sie o innych narciarzy :zawstydzona/y::-D

ale się z Was ubawilam - Wasze historie to MIX mojego pierwszego zjazdu ze stoku (a w sumie to zaraz z wyciągu ...). Zamiast Szwedów byli Czesi i Niemcy, krzaki sie zgadzają (+ siatki i drzewa), no i multum innych poszkodowanych:-D:-D:-D

Mmatysia - ekstra masz ten komplet:-):-):-) no i foteczki - extraaaa!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry