reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Ankzoc, Mamamatysia, Owca , Roxy, m&m's, Aga. k.m......dziekuje kochane za mile komplementy.....:-)..to tak jak by polal miodem matczyne serducho...:-):-):-):-)

Mamamatysia...oj kochana ale Ci zadroszcze takich spontanicznych wypadow..poprostu extra...:tak::tak::tak::tak:...
Widac ze swietnie spedziliscie czas...a ta focia gdzie Twoj M jest w basenie na zewnatrz suuper...no i wogole swietnie wygladacie....:tak::tak:..widac ze szczesliwa z Was rodzinka...:-):-)

Owco.....normalnie cuuuuuuudny ....te oczki te rzeski....ma bardzo delikatna i dziewczeca urode....naprawde rozczulily mnie te zdjatka a najbardziej to te w lozeczku ze smokiem...no tam to Wiktorek wyglada jak ciasteczko do schrupania....:tak::tak::tak::tak::tak::tak:..
Focia z Toba ....sliczna...:-):-):-)

Roxy......:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

trzeba ponadrabiac,tak wiec:

mmatysia-super zdjecie te od Filipka jak jest sam ,te z wypadu tez zimowa sceneria,biedne te dzieci w zimie takie posciskane.

Confi-Damian za kazda raza inaczej wyglada,chyba lubi miec fotki robione ...a najlepsze z nienacka

jola
dziewczyny jak urosly ,a ostatnia fotka na saneczkach slodziutka .jola ty sie nie przejmuj ze za duzo fotek wrzucasz tobie sie nalezy bo 2 kobitki

kasica-Roksanka ale slodziutka nawet jak ma zlosci

ankzoc Majeczka ma sliczne oczeta i wogole ...ze smoczkiem takie slodziutkie

mamaNiki ale masz urocza coreczke ,jakie duze oczka

owca ale Wiktorek pyziaty jakbym widziala mojego Xavka ,masz przystojniaka

Roxy sliczne dwie kolezanki w tych wozkach

:-)słodkie dziewczyny te wasze skarbeńki!miło pokukać na foteczki:tak:Jolu dziewczynki przesłodkie,a jakie zadziorne na tej fotce z kubeczkami:-)no to macie z m podwójne szczęście w domku,Owca świetny wasz skarbek a jak mi się jego włoski podobają:tak:taka bujna czuprynka,najbardziej podoba mi się zdięcie jak słodko śpi przy zabawkach,pewnie się tak intensywnie bawił ,ze zasnął ze zmęczenia!najsłodszy widok jak dzieciątka śpią-wygladają tak słodko i niewinnie człowiek poprostu wymieka na widok takich aniołków:tak:Confi super słodziak z Damisia,ślicznie wychodzi na fotkach a ten nosek:-)Niki też ma taki nosek od marcheweczki:-)a oczka też ma takie duże i śliczniusie:tak:słodkie skarby!!!mamatysia aż wam zazdroszcze takiego wyjazdu!!!rewelacja a jaki synuś zadowolony,a widać,że czuje sie jak rybka w wodzie:-)super widać,że wyjazd udany:tak:

Ostatnia edycja:
mamamatysia- jeny Paulinka jest cudowna.. zdjęcia ze Słowacji extra....... oh ty nasza podróżniczko forumowa ;-)Mój zięciunio jak zwykle radosny i uśmiechniety :-D ostatnie zdjęcie poprostu rewelka!!!!
ps. a gdzie dokładnie byliście??

owca121- superaśny ten Twój Wiktorek, jakie ma słodkie oczka :-)

agakm- wybaczam ;-)

Owco-Papuśny ten twój Wiktor.Buziak się śmieje jak widzę takiego pogodnego maluszka.
Roxy-Domyśliłam się,że to spotkanie było niedawno:-p.Co do twojego pytania to tak kilka razy wypływaliśmy na baseny zewnętrzne.
Ankzoc-Byliśmy w Zubercu na nartach a później w Oravicy w Meander Parku.
W ogóle dziekujemy cioci Owcy,Roxy,M&m's, Adze, Tikanis, Joli, Martalis, Mamie Niki i Ankzoc za miłe słowa pod adresem naszej rodzinki.Wielki buziak od nas:-)

Załączniki

• IMGP4826nikusia.jpg
    IMGP4826nikusia.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 102
Jola, bliźniaczki ja zawsze świetne, roześmiane, szczęśliwe.. :tak::happy::happy: bardzo podoba mi się ich bluzeczka z fotki nr 6, 7 ;-):tak: ojj współczuje jednej z bliźniaczek - już za młody dostaje kopniaki od siostruni :sorry::nerd: (przepraszam ale nie rozpoznaje która dziewczynka to która - potrzebuję wsparcia w postaci męża Moniq :tak:)

mamamatysia, haha ale się uśmiałam z fotki nr 4 :-D:-D mały diabełek - tylko różki mu doprawić ;-):-D łoo matko kąpiel na dworze w lutym :szok::szok: tak, ja wiem - te baseny są podgrzewane ;-) nie wierze że on tak grzecznie siedzi na brzegu basenu :szok: mój już by dawno łebkiem zgruntował głębokość basenu :zawstydzona/y::sorry:

owca, twojego Wiktorka można by pomylić z dziewczynką... czy tylko ja tak mam? :sorry::-) toż przecież na ostatnim zdjęciu wygląda jak laleczka :tak::-):-) piękniś jeden...

mama Niki, wow jak Niki jest ślicznie ubrana, spódniczka i bluzeczka :tak: tylko co ona ma na nogach? śpiochy? czy jakieś butki wysokie?

barmana zgadłaś,takie śpiochy bez rekawów,wybierałysmy sie do babci a wcześniej ubrałam jej śpiochy no i bluzke,więc niechciało mi się jej juz rozbierać żeby zaosczedzić sobie tych krzyków zamiast rozbierać i zakładać rajstopki zostawiłam te śpiochy:-)ale zemnie leniwa mama:-D

reklama
Dziekuje dziewczyny za mile komplementy, to fakt w koncu musialam odkryc moje oblicze :-D wiecej fotek znajdziecie na naszej klasie jak ktos chce to podam dane jak mnie znalesc :-)

Barmanko nie Ty jedyna porownalas Wicia do dziewczynki robily to juz pielegniarki w szpitalu jak sie urodzil i robia to do tej pory ludzie na ulicy zawsze slysze " jaka sliczna dziewczynka" :eek: i nie pomaga ubieranie na niebiesko :eek: no coz jak ja bylam mala wszycy mowili "jaki sliczny chlopiec" juz sama nie wiem co jest gorsze :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry