Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

...
..widac ze szczesliwa z Was rodzinka...:-):-)

..
Jolu dziewczynki przesłodkie,a jakie zadziorne na tej fotce z kubeczkami:-)no to macie z m podwójne szczęście w domku,Owca świetny wasz skarbek a jak mi się jego włoski podobają
taka bujna czuprynka,najbardziej podoba mi się zdięcie jak słodko śpi przy zabawkach,pewnie się tak intensywnie bawił ,ze zasnął ze zmęczenia!najsłodszy widok jak dzieciątka śpią-wygladają tak słodko i niewinnie człowiek poprostu wymieka na widok takich aniołków
Confi super słodziak z Damisia,ślicznie wychodzi na fotkach a ten nosek:-)Niki też ma taki nosek od marcheweczki:-)a oczka też ma takie duże i śliczniusie
słodkie skarby!!!mamatysia aż wam zazdroszcze takiego wyjazdu!!!rewelacja a jaki synuś zadowolony,a widać,że czuje sie jak rybka w wodzie:-)super widać,że wyjazd udany
ostatnie zdjęcie poprostu rewelka!!!!
.Co do twojego pytania to tak kilka razy wypływaliśmy na baseny zewnętrzne.

bardzo podoba mi się ich bluzeczka z fotki nr 6, 7 ;-)
ojj współczuje jednej z bliźniaczek - już za młody dostaje kopniaki od siostruni 
(przepraszam ale nie rozpoznaje która dziewczynka to która - potrzebuję wsparcia w postaci męża Moniq
)
mały diabełek - tylko różki mu doprawić ;-)
łoo matko kąpiel na dworze w lutym 
tak, ja wiem - te baseny są podgrzewane ;-) nie wierze że on tak grzecznie siedzi na brzegu basenu
mój już by dawno łebkiem zgruntował głębokość basenu 

:-) toż przecież na ostatnim zdjęciu wygląda jak laleczka
:-):-) piękniś jeden...
tylko co ona ma na nogach? śpiochy? czy jakieś butki wysokie?
wiecej fotek znajdziecie na naszej klasie jak ktos chce to podam dane jak mnie znalesc :-)
i nie pomaga ubieranie na niebiesko
no coz jak ja bylam mala wszycy mowili "jaki sliczny chlopiec" juz sama nie wiem co jest gorsze