• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama

jola
dziewczyny boskie jak zawsze ...

confi super na tym basenie Damian chyba uwielbia sie kopac ...

barmanka jakie Marcelek ma duze oczka ,elegancik w krawaciku

kasia1208--ale fajna fotka pierwsze kroczki ...super jaki zadowolony...gratulacje

agakm kasia
spotkanko sie udalo i dzieciom sie podobalo ...szczesliwe mamusie

marzena ,roxy sliczne dziewczyny ,male kolezanki ,a FIip na Jagodke jak patrzy ..slodko to wyglada..

na początek dziękuje ślicznie za przemiłe komentarze :tak::tak:

aga, ojj ale ja wam zazdroszczę tego spotkania z Kasią :tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y: fajnie miałyście.. oglądam jeszcze raz te Wasze fotki i mam wrażenie jakby Jaga chciała non stop bawić się ze swym nowym kolegą ;-) ona chyba musi bardzo lubić dzieciaczki :tak::tak:
albooooo podświadomie tęskni za rodzeństwem :tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Kasia, gratuluje postępów u Filipka :tak: dzieciaczki które zaczynają chodzić tak fajnie, nieporadnie wyglądają :tak::-) super...

Marzena, widać że Natasza jest zainteresowana nowymi znajomościami :tak:

aga, ojj ale ja wam zazdroszczę tego spotkania z Kasią :tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y: fajnie miałyście.. oglądam jeszcze raz te Wasze fotki i mam wrażenie jakby Jaga chciała non stop bawić się ze swym nowym kolegą ;-) ona chyba musi bardzo lubić dzieciaczki :tak::tak:
albooooo podświadomie tęskni za rodzeństwem :tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Barmanko - Jagoda uwielbia dzieci...:tak::-):-):tak: Na rodzeństwo to chyba jest za szybko...:sorry2:i lepiej dla niej jakbyśmy się nie pospieszyli z taką decyzją... W tej chwili jest Nr 1 !!!

witam widze,że niema żadnych nowych fotek,no to prosze troszke nas-chciałam łąpnąć Niki z tą jej mega śmieszną minką i nie dałam rady,ale te też są fajne:-)to się nazywa radość u dziecka,no brzuszek pełny to ok:-):-D

Załączniki

• IMGP4843papu..jpg
    IMGP4843papu..jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 84
  • IMGP4849papu2..jpg
    IMGP4849papu2..jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 86
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć