reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Tomuś rewelka, włosy zabójcze.Wielkoludek z niego .Mój Tomek to mała pluskwa przy Twoim.
Jakie te wasze dzieciaki wielkie i tak poważnie wyglądaja.
Barmanko pamiątka będzie rewelacyjna.Marcelkowi fajnie w tej czapci-pierwsze co rzuciło mi się w oczy to to zdjęcie.
A Sara- sama młodość w tych zdjęciach.
Jak tak na was patrze to az mi zal ,że ja już taka stara jestem-hi hi.
A NAJBARDZIEJ MI ŻAL ,ŻE MACIE TAKIE REWELACYJNE FIGURY.
Zdjęcie Agi na wątku głównym zwaliło mnie z nóg. Muszę zrobić rachunek sumienia i łańcuch na lodówkę założyc
Mamstud, u mnie przy karmieniu będzie sajgon. Mikołaj jest na etapie pomagania we wszystkim- tylko on ma dopiero 3,5 roku.
Confi, szkoda ,że się tak póżno zorientowałam bo ja dosyć często przebywam w okolicach Bemowa.Mogłyśmy tak jak sugerowala Monika spotkac sie na starówce.
Stolica tym razem wyjątkowo mi się podobała...a to nowośc :biggrin2:- może tesciowa lepiej się sprawowała to i przychylniej spojrzałaś na Warszawkę? Zdjęcia jak zwyle super.

Ostatnia edycja:
reklama
Dawno nas nie bylo, wiec czas sie pokazac :rolleyes2:

Załączniki

• DSC00496.jpg
    DSC00496.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 102
  • DSC00497.jpg
    DSC00497.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 99
  • DSC00482.jpg
    DSC00482.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 96
  • DSC00493.jpg
    DSC00493.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 88
goldgirl kochana alez mi przyslodzilas.. noestety to nie jam jest;-) choc jest tam jakies podobienstwo ale chyba nie na tyle zeby mnie z ta pieknoscia nie odroznic, ale dzieki strasznie milo mi sie zrobilo:tak:

oto ja:) ale chyba nie wiem czy podobna do tej ze zdj ktore przeslalas:)

Załączniki

• 111.jpg
    111.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 87
  • 789.jpg
    789.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 92
Batmanka hehe dobre :rofl2::rofl2:
Marychna, czapeczka została kupiona w Belfaście, byliśmy tam na jednodniowej wycieczce :tak: ale za żadne skarby świata nie pamiętam nazwy sklepu :zawstydzona/y:
Tomuś wygląda super, jaki pyzuś z niego ;-)

malinka, super okularki ;-) synek podoba mi się na tej 3 fotce, lubie takie zdjęcia gdzie dzieci patrzą "spod byka" :-D

... alez mi przyslodzilas.. noestety to nie jam jest;-) choc jest tam jakies podobienstwo ale chyba nie na tyle zeby mnie z ta pieknoscia nie odroznic, ale dzieki strasznie milo mi sie zrobilo:tak:

:-) Jak zobaczyłam to zdjęcie na Allegro odrazu przypomniałam sobie o Tobie i Twoich zdjęciach z czasów ciąży, które notabene były fantastyczne. Ale z tą dziewczyną z aukcji naprawdę jesteście podobne, włosy, ich długość , kolor... ale bezapelacyjnie - oczy !! Które jak wiadomo robią dużo jak na kogoś patrzysz :-D No a Twój Kubuś ?? Przecież oczy ma po Mamusi i wygląda jak mały "tikanis" . I nie bądź taka skromna !! :tak::-);-)

goldgirl- hehe z czasow ciazy mowisz.. hmm dzieki raz jeszcze za taki fajny komplement:)

a t mu z wczoraj i wycieczki do kolezanki:) zrobilam kolaz:)

Załączniki

• basiaxvc.jpg
    basiaxvc.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 138
M@dziu śliczny ten Twój Bubulek :-)
Marychna pięknie ufryzurowałaś Tomusia, od razu przystojniejszy chociaż z bujną czuprynka też był śliczny
malinka009 bardzo ładne zdjecia, na trzecim Gucio wygląda pięknie, taki zamyślony..
tikanis jesteś śliczna! :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry