reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

oto moje fotki ostatnie z wczoraj jak ma 5 mscy:-)wczoraj mialam szczescie bo chwycilam jak sie smieje,bo jak zawsze chce pstryknac to powaga
powiedzcie mi czy wy tez dlugo czekacie na wciepniecie fotek ,bo u mnie to dlugo trwa.:wściekła/y:

Załączniki

• CIMG0847.jpg
    CIMG0847.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 71
  • CIMG0861.jpg
    CIMG0861.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 128
  • CIMG0870.jpg
    CIMG0870.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 106
  • CIMG0904.jpg
    CIMG0904.jpg
    51,5 KB · Wyświetleń: 114
  • CIMG0901.jpg
    CIMG0901.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 80
reklama
martalis no ślicznie się śmieje :-) Zdecydowanie widać, że już duży chłopak :tak: Rośnie jak na drożdżach :tak:
A fotki długo się ładują, bo są w dużej rozdzielczośći i system musi je zmniejszyć i tyle to trwa. Ja sobie robię tak, że zdjęcia które chcę dodać do forum czy na nk zrzucam do maila i wybieram rozmiar (zawsze ten mniejszy) i stamtąd je dołączam tu :tak:

Aga Ja to już chyba wszystko na temat Twojej ... dożywionej Jagi powiedziałam :-) Czekam na wiadomość o jej nowej wadze :-D Jest pulchniutka ale śliczna jak lalunia :tak:
Ten chłopczyk przy niej wygląda nawet na mniejszego. No naprawdę ... szykujcie się na siatkarkę :laugh2:

m&m's Te rodzinne zdjęcia (o które nas zresztą "męczyłaś") są super. Wyglądacie na bardzo szczęśliwych. A po Tobie nie widać żadnej choroby :tak:

nina2003 - dziękuję za komplement (w sumie to chyba moja sukienka za niego dziekuje, bo rewelacyjnie mnie maskuje;-):-D). A co mojej Niuni... Dzięki niej nie muszę chodzić na siłownie:-D:-D:-D

martalis - fajniutki ten Twój Syneczek:tak::-):-):-) i widzę pewne podobieństwo do mojej Jagódki (nie tylko wagowe):-D Uśmiech - przeuroczy. Co do jego uchwycenia - mam to samo,gdy próbuję nagrać "gadającą" Jagę - totalne skupienie:tak::-D:laugh2:.

Ja przed wstawieniem fotek na BB zmniejszam je w programie Picasa.

MAMSTUD mieszkanko suppper :-) i widze ze dzieciaczkom meble nie potrzebne najlepiej na podlodze :-P
M&MS slicznie wygladaliscie a wycieczka chyba supper piekne widoki :tak:
AGA KM Jagusia jest duza ale tez chyba dluuuuuuga, co?? A ten pan w tle przy oknie to chyba sie do aparatu przykleil ;-)
Jezeli mowa o grubaskach to i ja dolaczam Dianeczke pileczke ;-) na drugim zdjeciu z pol roczna kolezanka :-)

Załączniki

• aparat 043.jpg
    aparat 043.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 91
  • aparat 031.jpg
    aparat 031.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 86
  • aparat 075.jpg
    aparat 075.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 84
  • aparat 005.jpg
    aparat 005.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 81

m&m, jakie piękne widoczki nam zaserwowałaś :tak: ale ten twój mężolek to przystojniak ;-):-)
aga, jaka ty masz "malutką" córcię :-D:rofl2: ihihihi bosz jaka ona duża jest :szok: po długości to chyba tak samo jak ten roczniak co obok niej siedzi ;-) a ja chyba ślepa jestem bo nie widzę tej białej gulki z ząbkiem :zawstydzona/y:
martalis, fryzurka juniora super :tak: uśmieszek powala :-) macie śliczny kolor wózeczka (czerwony czy malinowy?). co do fotek to też myślę że masz dużej rozdzielczości, dlatego tak długo ci się ładują...
kornasia, córcia ma piękne oczka :tak:

a właśnie - powiedzcie mi w jakiej rozdzielczości macie fotki?
moje mają tak +/- 700kb :sorry:
mamy zwykły aparat (nie lustrzankę), nie bawię się programami graficznymi, zawsze obiecuję sobie że wydrukuje (i na obiecankach się kończy :confused2:), i myślę że taka rozdzielczość wystarczy...co wy o tym sądzicie?

barmanka
700 kb to jest pojemność jaką te Twoje zdjęcia zajmują. Podaj ich rozdzielczość, czyli dane w formacie 600x800, 1200x1600 itp. Żeby uzyskać w miarę dobre zdjęcia w formacie 10x15 ich rozdzielczość musi być minimum 1024x768

barmanka
700 kb to jest pojemność jaką te Twoje zdjęcia zajmują. Podaj ich rozdzielczość, czyli dane w formacie 600x800, 1200x1600 itp. Żeby uzyskać w miarę dobre zdjęcia w formacie 10x15 ich rozdzielczość musi być minimum 1024x768
dziękuje....nie znam sie na tym, a szkoda wielka :-(
mam taka rozdzielczość ustawiona ;-)wiec jak cos to mogę drukować foty:-)

p.s a czy rozmiar ma znaczenie przy drukowani zdjęć??

Ostatnia edycja:
No tak, ale jaką tą rozdzielczość?
1200x1600
właśnie bawiłam się rozdzielczością 2272x1704 i nie wiem dlaczego ale fotki nie wychodzą mi wyraźne.. widzę różnice - jakby troszkę za mgłą było... zresztą zaraz wstawię fotki to sama zobaczysz :-( wiesz może dlaczego tak się dzieje?
pierwsza fotka w rozdzielczości 1200x1600, druga fotka 22272x1704

p.s. i żeby któraś se nie myślała że dziecko w czapce w domu trzymam :-p:-p w odpowiednim dziale zamieściłam fotkę z naszych ostatnich zakupów :tak: po prostu sprawdzałam czy Marcelkowi jest w niej do twarzy :-D
no jak mu te pier...e krosty znikną to będzie nawet nawet :cool2:

Załączniki

• IMG_2940.jpg
    IMG_2940.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 95
  • IMG_2941.jpg
    IMG_2941.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 80
  • IMG_2945.jpg
    IMG_2945.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_2944.jpg
    IMG_2944.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 83
reklama
cholercia widze że na wątku te fotki wyglądają bez żadnej mgiełki :-(:-( ale w rzeczywistości jest różnica :-( jeśli chcesz moniqsan to wyśle ci te fotki na poczte, to sama zobaczysz różnice...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry