reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

A na koniec fan BB:

Załączniki

• komputerowiec.jpg
    komputerowiec.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 131
reklama
mamamatysia- piękne foteczki. Piękna jest Twoja Rodzinka!!! Ty i Twoja siostra jesteście baardzo do siebie podobne!!! W ogóle - fajniutko wygladasz (fryzurka,styl ubierania) a dzieciaczki dodają Ci cudownego uroku:tak:!!!:-):-):-)

co do fana BB - chyba nastała pora na pilnowanie się tego co piszemy o facetach (jedni zaczną w piórka obrastać, a inni mogą się jeszcze bardziej "pogorszyć");-)

MAMAMATYSIA widze ze chusta na dobre zagoscila w waszym domku :-) widze nowe wiazanie, mozna tak dzieciaczki nasze przodem nosic? nie wiedzialam:zawstydzona/y: wygladacie slicznie i mi sie takze podoba Twoj styl :-) podobaja mi sie Twoje CZERWONE koraliki :-) co do M to naszczescie moj nie rozumie co ja tu pisze :tak: ale chyba by sie nie obrazil sam nawet pyta co u Was i czego nowego sie dowiedzialam :-D

jeeeej ale dzieciaczków się tu nam namnożyło :-)
aga_k_m jesusicku jaka ona wieeeelka . Moja synowa :-D
a Ty pięknie wyglądałaś...no i jaka juz szczuplutka jesteś ...echhh a ja wciąż klops :zawstydzona/y:

martalis ja już nie wiem czy Xavusia komentowałam czy nie ale jak tak to powtórze ze jest Słodki jak miodek :-D

Barmanka ...Twój Marcelito jst coraz bardziej rozbrajający.oczyska ma czarujące. czapusia bezbłędna :-D

Nina Juleczek jest superowy , świetne fotki :-)

Kornasia słodką masz córeczkę, a te oczy ... bajka :tak:

m&m's przepiękne zdjęcia i cudne widoki...mówie o was oczywiście :-D angielskie skały mogą się schować :-p:rofl2:

Imagination ...ale fajny "elegansior" , śliczne to czarno białe zdjęcie :tak:

mamamatysia, zdjęcia piękne, dzieciaki boskie,ale ...musze to napisać , prosze nie bierze tego do siebie...to znaczy bierz ale się nie obraź bo nie mam nic złego na myśli.....błagam nie nos w chuście przodem do świata...to baaaaardzo szkodliwe dla malutkiego kręgosłupa, może i dzieciom się to podoba ze względu na bodźce ale przez takie noszenie kręgosłup dziecka nie zachowuje naturalnej krzywizny, poza tym te zwisające nózie...:-(
Nóżki tylko w szeroką żabkę i brzuszkiem do brzuszka.:sorry::sorry::sorry:
a wracając do fotek , to tęsknie patrze na takie słoneczko, u nas już prawdziwa jesień. Pada , wieje i zzzzzimno :-(

Damianka trochę...

Załączniki

• Damianek 038.jpg
    Damianek 038.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 110
  • Damianek 030.jpg
    Damianek 030.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 112
  • Damianek 044.jpg
    Damianek 044.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 97
  • Damianek 061.jpg
    Damianek 061.jpg
    63,8 KB · Wyświetleń: 129
czesc wam dziewczynki kurcze ale produkujecie ze szok... chrzciny odbyly sie w ta zeszla niedziele 04.10 o 14 oczywiscie jak by nie bylo kozaka cala rodzina znaczy sie matka i ojciec czyli my spoznilismy sie na chrzest swojego syna a mianowicie na przedstawienie dzieci... hehehe:szok::-D ale szybko dolaczylismy choc denerwowalam sie z tego powodu jeszcze pozniej cala msze i troche impezey,, kubus byl strasznie spokojny na mszy a podczas imprezy padl.. spal jakies pol gopdziny a pozniej rowniez byl grzeczniutki..:P takze udala sie impreza wszyscy sie swietnie bawiwli i wogole bylo lepiej niz sobie to wyobrazilam tylko te spoznenie:/
zdjecie wklejam narazie 3 a rezta jutro:)

ok zaczynam nadrabianie uwaga od strony 56

kasia1208- śliczne masz dzieciaczki

mamstud- gabi z tym brudnym bodziakiem ma ekstr mine jakby chciala powiedzieć, no o co chodzi?? A zdjecia w nowym mieszkanku sliczne

kokoszka- mania jest cudowna te jej włoski ... ehhh

slonkoonline- Juleczka ma super pultyneczki

barmanka79- Marceleke z tą pieluszka na buźce jest super, moja mała często też tak robi :-D a w czapie jakie wielgachne ma oczeta ;-)

marzeniak- super chlopaki a ze starszego to wyrasta mały przystojniaczek ;-)

confi- Damianek jak zwykle uroczy i te jego mądre wielkie oczeta ślicznie....

m&ms- sliczne zdjęcia a to męża który wpatrzony jest w Maję boskie, no i z ciebie taka radosna mamusia a zdjęcia z Angli przesliczne

agakm- no nie twoja Jaga jest super, przeciez ona wygląda jakby conajmniej miała 8 m-cy, superasny z niej pulpecik

martalis- xavier ma śliczny usmiech

kornasia- diana ma śliczne oczka i piekna buziulkę

nina2003- Julek jest super i mamusia taka ładna

imagination- Tomuś jest uroczy,m pieknie wygladacie

mamamatysia- piekne zdjęcia, ja też uwielbiam Ustroń co roku jezdzilam tam na narty nie wiem czy kojarzysz ośrdek rosomak? Kiedys należał do firmy w której pracuja moi rodzice ;-), nawet na jednym zdjęciu widać w tle te hotele

tikanis-Kubulek mnie rozczula jest taki słodzitki ciapulek, piekne zdjecia

ufff nadrobiłam a teraz nasze zdjęcia z chrzcin

mamamatysia, śliczne zdjęcia. I pogodę mieliście przepiękną.

Confi prześlicznie wyglądasz!! :tak::tak:

tikanis, śliczna z Was rodzinka.

ankzoc, bardzo fajna ta sesja, taka stylizowana na starą. A zdjęcie z Mają w dyni mnie ubawiło.

Ostatnia edycja:
mamamatysia-ale ten twoj 5miesieczniak ma super usmiech
confi-a dziekuje twoj tez jest slodziutki,bym go z daleka poznala ze to twoj
tikanis-super rodzinka
ankzoc-sesja superowa ,super pamiatka
:-)

martalis fajniutki jest Twoj syneczek

Barmanka Marcelek ma fajne, wielkie oczy. Będzie uwodził dzieczyny:)

m&m's kolejne fajne zdjęcia. Super wyglądacie

Imagination super zdjęcia z chrzcin. Ładna z Was rodzinka

mamamatysia duży i fajny chłopak z Twojego synka

tikanis ślicznie wyglądasz i Kubuś też słodziutki i fajny chlopak. I bardzo fajnie z chrzestnymi. W ogóle fajna rodzinka z Was.

ankzoc Maja wygląda cudownie w tym kompleciku. Śliczna panna z niej.​

Ostatnia edycja:
reklama
Kornasia,Aga k m-Bardzo dziękuje za komplementy.Co o czytania BB to mój M nas nie podczytuje.Akurat na tym zdjęciu z Fifim przetłaczał się na swój profil.
Confi-Dziękuję za troskę.Filipa absolutnie nie noszę przodem do świata.To było dosłownie na kilka sekund .Na tym jednym jak widać nawet nie stoję.Zaraz potem Fifi z powrotem został prawidłowo umieszczony w chuście(tak jak u Was na ostatnim zdjęciu:-)).Cieszymy się, że ciocia Confi dba o nasze zdrowie;-).Damianek jak zwykle całuśny.
Tikanis-Piękne zdjęcia.Śliczną tworzycie rodzinkę.Kubuś taki spokojny-pozazdrościć
Ankzoc-Ja też uwielbiam Beskid Śląski.Nieważne czy to Wisła,Ustroń ,Brenna czy jeszcze inna miejscowość.Oczywiście znam słynne hotele piramidy a w Rosomaku jako kelner pracował kuzyn mojego M(3 lata).
Sesja zdjęciowa z chrzcin piękna.Bardzo pomysłowe zdjęcia.A Majeczka wyglądała obłędnie.
M&m's, Martalis,Nino-Dziękuję

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry