reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

confi - ależ Ty "łrzesz":tak:;-):-D Slicznie wyglądasz - piękna figurka, a Ty ciągle narzekasz - NIEPOTRZEBNIE!!! Ja szczuplutka-no nie... chyba będę musiała Cię pocieszyć:tak::laugh2: Wrzucę siebie z końcówki ciąży (co byś sobie przypomniała mój ogrom) + fotkę sprzed tygodnia (mój wałek brzuszny - normalnie brzuch jak dupa) - mam nadzieję, że Cię wystarczajaco pocieszyłam.

Mój Damianek jak zwykle jest cudowniasty - patrząc na Wasze fotki w chuście - coraz częściej sama się nad nią zastanawiam - tylko, czy mój kręgosłup podoła w dluższym dzwiganiu mojej Maleńkiej Calineczki :-D

Załączniki

• DSC05312.jpg
    DSC05312.jpg
    51,2 KB · Wyświetleń: 98
  • DSC05396.jpg
    DSC05396.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 108
  • DSC02164.jpg
    DSC02164.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 120
reklama
tikanis, ankzoc - pięknie wygladałyście na uroczystości Chrztu, Wasi Mężowie również (no ale to zrozumiałe, że muszą coś z sobą zrobić by dopasować się do pięknych żon)

tikanis- ale Kubusiek jest długaśny!!! normalnie chyba jest dłuższy od mojej Dżagi:tak::-D no i te jego oczka - nie obraź się, bo nic złego nie mam na myśli - Kubuś ma takie "szczenięce" oczka-nie sposób się nie zakochać, a tym bardziej gniewać się na niego :tak::-)

ankzoc - Maja to juz całkiem duża ślicznotka. Cudnie wyglądała w tym kompleciku:tak: fotki w dyni jak również ze skrzydełkami - rozbrajające. A kim jest kawaler obok niej?? Bo przyznam, że ta fotka jest po prostu boska!!! Normalnie "zapachniało" mi walentynkami, i kartkami ślubnymi :-D

Dziekuje dziewczynki za mile słowa :-):-):-)

agakm- ten mały przystojniaczek to jest synuś mojego meża brata, na dodatek chrzesniak mojego męza no i jest starszy od Mai o 4 dni :-D A tak swoją drogą to porównując focie z ciąży i teraz to wyszczuplalaś i wyładniałas na buzi :-)

Tikanis, ankzok, imaginatio - śliczne fotki macie z chrzcin. Dzieciaczki wystrojone i mamusie również.

Confi - Damianek super wygląda w bluzach z kapturem i wogóle jest uroczy

Aga_k_m- ale ta twoja córunia wielka i śliczna

Załączniki

• 23.09.2009r. (3) [640x480].JPG
    23.09.2009r. (3) [640x480].JPG
    29,1 KB · Wyświetleń: 78
  • 23.09.2009r. (5) [640x480].JPG
    23.09.2009r. (5) [640x480].JPG
    27,3 KB · Wyświetleń: 106
  • 23.09.2009r. (13) [640x480].jpg
    23.09.2009r. (13) [640x480].jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 82
  • 28.09.2009r. (5) [640x480].jpg
    28.09.2009r. (5) [640x480].jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 70
  • 25.09.2009r..jpg
    25.09.2009r..jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 76
Ostatnia edycja:
;-)wszystkie jestescie kochane za te cieple slowa:)

marychna- wowo jaki sliczniusi jest:) czarnulek jeden

ankzoc- wow ale extra sesja ,, robiliscie gdzies w jakims studio?? ile placiliscie?? zdjecia na medal super a mala przesliczna:-)

mamamatysia-oj kubinek nei jest taki spokojny jak ci sie wydaje;-)

aga-k-m- nic sie nie martw brzucholkiem ja mam podobnie hehe tylko wciagam hehe;-)i jasne ze sie nie gniewam za te oczka bo nie ma za co.. to kompkement dziekuje:-D

marychna sliczny synus ,a te oczka takie brazowe ,ja chcialam bardzo zeby ktores z moich dzieci mialo po mnie oczy ale niestety wyszlo ze po tatusiu niebieskie:-)fryzurke a super

Dzięki dziewczynki, w imieniu swoim i Damianka

ankzoc sesja przepiękna, gdzie robiliście te fotki? :rolleyes2:

aga_k_m no weeeeź , ja na prawdę mam jeszcze sporo do zrzucenia , przekonałam się boleśnie o tym wczoraj gdy próbowałam wciągnąć na tyłek spodnie które nosiłam kiedys jak przytyłam, zostawiłam je sobie ku przestrodze a teraz nawet w nie nie wchodzę nie mówiąc już o spodniach w moim normalnym rozmiarze:eek::confused2:

Pod koniec ciąży wyglądałam podobnie , ale wydaje mi się ze byłam bardziej spuchnięta. Teraz Ty ładnie zrzuciłaś a mnie zostało 10 kilo, to chyba o czymś świadczy no nie? A brzuszek, jak brzuszek , to akurat najmniejszy problem choć najbardziej widoczny. W końcu przez 9 miesięcy stopniowo nam się ta skóra rozciągała , to teraz zanim to wróci do normy .....echhh
inna sprawa ze ja jestem leniwa, uwielbiam jeść i nie stosuje żadnej diety,żal mam do siebie o to ale z drugiej strony jak przestanę karmic młodego to wtedy postaram się zrzucić balast ;-)i się tego trzymam

marychna Tomeczek jak zwykle rozbrajający. Piękne oczyska ma ...no i widać teraz ze to podobieństwo naszych chłopaków się już zatarło, każdy zyskał swoje indywidualne cechy :tak:

reklama
dziekujemy wszytskim za miłe słowa :-):-)

marychna21- mały przystojniaczek ;-)

confi, tikanis- robilismy sesje u fotografa, trwała 45 min, zapłacilismy 400 zł i mamy 10 ujęć po 4 zdjęcia w formacie 13x18

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry