reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdjęcia od chrztu

reklama
Hej!

Ja polecam studio fotograficzne La Lumiere. Znajduje się obok katedry, właścicielem jest Pan Henryk Milczarek. Jest to bardzo sympatyczny fotograf i widać, że ma dobre podejście do dzieci :).
Polecam gorąco: La Lumičre Fotografie

Pozdrawiam Ania.

Super, żę przy Ktedrze, bo w centrum mamy chrzest. Znalazłam stronę tego fotografa (La Lumičre Fotografie) i zdjęcia mi się bardzo podobają. Wybiorę się tam obejrzeć zdjęcia na miejscu i porozmawiać o szczegółach. Dzięki Aniu.

Skorzystałam z rady Ani i też byłam w La Lumiere zrobić foto mojego maluszka:) Faktycznie bardzo sympatyczny fotograf i wie co robi - zdjęcia wyszły genialne. Polecam z czystym sumieniem:)

Witam, ostatnio moja córeczka miała chrzest i też szukałam dobrego fotografa. Znalazłam artystów, którzy swoją pracę wykonują z pasją, a zrobione przez nich zdjęcia mają duszę... Ja z pewnością będę tam wracała przy innych uroczystościach. Zdecydowanie polecam http://inne.pl

A ja polecam MSline - fotografia ślubna - na stronie mamy naszą galerie z chrztu więc mozna zapoznac się z całym reportazem naszego maleństwa. Miło przyjemnie i profesjonalnie. Bez kolumienek , figurek czy krzaczków :) Chrzest mielismy na Retkini a pozniej maly obiad z którego też było kilka zdjęć.

Pozdrawiam
Mada

reklama
Do góry