reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

Zdjęcia Rosnących Brzuszków

Natalia85

Sierpniowa mama'07 mama Piotrusia
Miasto
Bydgoszcz
Chwaliłam sie klejnotami synka wczoraj heheh ale to zdjecie miałam w kompie więc mogłam wysłac a jak zrobie aparatem nowe to nie mam kabla wiec kicha dopiero w bydgoszczy:-p

reklama

janbor25

Sierniowa mama'07
Miasto
Kraków
Mrozik swietny brzuchalek:-) wydaje mi sie ze mamy podobny jelsi chodzi o kształt i obnizenie.

Kira Twój brzunio rzeczywiscie bardzo obnizony:-):-):-) moja mama tez mowi ze jak sie juz wsadzi reke miedzy biust a brzuch to do porodu chwilunia, wiec ja mam jeszcze czas na to wyglada, no chyab ze mi nie opanie.

Ola dzieki za komplement a bluzeczka kupiona w Orsey i bardzo jestem z niej zadowolona bo sluzy cala ciaze:tak::tak:

aniulka01

Sierpniowa mama'07 nasze pierwsze maleństwo
Miasto
Opole
Kira faktycznie Twój brzuszek juz baaardzo nisko a ja myślałam że to mój sie obniżył....

musze jeszcze zrobic jakąś fotkę

natalka_25

Sierpniowa mama'07
Dziewczyny śliczne macie te brzuszki ja bym chętnie wstawiła ale brak kabelka do przesłania zdjęć moze coś wykombinuje bo to ostatnie momenty na uwiecznienie brzuszków.
Rabbit malutki masz ten brzuszek ale śliczny jest i niemartw się jego rozmiarem mój tez niewygląda na dziewiąty miesiąc choc jest wiekszy od Twojego:-D

czarnula83

Fanka BB :)
Miasto
Uk
36 tydz
img0073wn3.jpg

37 tydz
img0083zx4.jpg

39 tydz
img0091at4.jpg

img0094ht4.jpg

janbor25

Sierniowa mama'07
Miasto
Kraków
Czarnula jaki masz śliczny brzusio taki zgrabniusi i Ty w ogóle bardzo szczuplutka jesteś chyba nic nie przytyłas:-) kurde moj brzuchal przy Twoim to jakis gigant:szok::szok:

Kira24

Mamusia Adasia:)))
Miasto
Warszawa
Czarnula ja tu nie widze szafy trzydrzwiowej,najwyzej małą toaletke:-Da tak poważnie zgrabny tyłeczek:tak:a brzuszek rzeczywiscie zgrabniusi,nie opadł jeszcze?

reklama
Do góry