reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

Zdjęcia Rosnących Brzuszków

Antylopka

Potrojna mamuska
Miasto
Poznań/ Paryż
czy brzuszek mały czy duży nie ważne, liczy się zdrowie maleństwa:tak:
Ciotki niech sobie inne tematy znajdą.
Sąsiadki zresztą też, ja mam taką, która codziennie mi mówi, że mi opadł brzuszek i pewnie zaraz urodze....
Jakoś nie widzę, żeby opadł, a na porodówkę też nie mam się co wybierać jeszcze;-)
No chyba że pozwiedzać jakąś nieznaną...:-D:szok:

reklama

aniulka01

Sierpniowa mama'07 nasze pierwsze maleństwo
Miasto
Opole
Kasia ja mam chyba bardzo podobny brzuszek!!
postaram sie jutro wkleić fotkę, a spodnie tez chyba mam takie hihihi

janbor25

Sierniowa mama'07
Miasto
Kraków
KasiaWie Fajny masz brzunio:-);-) taki okrąglusi:-) ja też wkleje ostatnią fotkę z wczoraj bo mojego męza wzięło na fotografowanie:-) mówi, ze poxmniej będzie sobie oglądał mój wielgachny brzuchal bo nie wiadomo kiedy będzie znowu miał okazję:-)

natalka_25

Sierpniowa mama'07
No no super brzusio! ja niestety nie mam jak wstawić zdjęcie:-( ale wasze brzuszki ani nie za duze ani nie za małe.Bardzo ładne!:-D

Kira24

Mamusia Adasia:)))
Miasto
Warszawa
Kasia śliczny brzunio,a jaki słodki pępek:-D
Janborku super wyglądasz w ciąży i te misiaki słodkie-cudny kącik:tak:
Może i ja powinnam wstawić zdjecie,podobno wstawienie zdjecia pospiesza poród:eek:

reklama

janbor25

Sierniowa mama'07
Miasto
Kraków
Dziekuje bardzo Kira jak tak patrze na to zdjecie to wyglądam na nim na bardzo zmeczoną:-) no ale juz niedługo pewnie inaczej na nie bede patrzec jak sie Mała pojawi na swiecie:-);-)

Do góry