Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Trochę mnie nie było i mam zaległości ... Koncia ... śliczny jest Twój Maksio, będą się dziewczyny uganiały Zuza ... ale słodka kuleczka ... a na foto w wózeczku jaka poważna Kajtusza ... wiedze że Natalka też zaliczyła ogródkowy hamaczek patris ... ale Kacperek sobie ładnie śpi ... wygląda na grzecznego chłopczyka Kasia ... nowa fryzurka? elegancko Pinka ... ciekawe czym jeszcze zadziwi Cię Twój akrobata madziulka ... foto z ząbkami mega ... ślicznie sobie siedzi julia ... relaksik na leżaczku i od razu widać uśmiech wierka ... elegancik z Twojego synka! Milu ... slodkie dziewczynki ... i fajnie im w spacerówce
No i trochę nas ...
reklama MCD ... Szpinaczek ...
Leżaczek ... Różowa dama ...
Mój delfinek ...
Rozmarzona ... Popołudniowy relax ...
Agii no faktycznie kopia tatusia ale oczka twoje Milutek słodkie te twoje dziewczynki , tak sam zasypia w trakcie zabawy i dlatego ciągle z czymś śpi w rączkach Lokata Córcia prześliczna , zdjęcie z delfinkiem przecudne , ja też chce taką córeczkę Tak Kacperek jest wyjątkowo grzecznym dzieckiem jak na razie