reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

Zdjęcia ślubne mamuś lutowych

mysia23

mama dwójeczki
Ja nie mam studyjnych zdjęć na płycie, nie dostaliśmy, bo nie chcieli wydać, ale znalazłam coś ze swojego aparatu...

Ostatnia edycja:
reklama

susumali

mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Oliwieczka, Nuska23, Mysia23 piekne zdjecia, w pieknych bialych sukniach wygladacie fantastycznie!!!!!:-):tak:

Oliwieczka

Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Miasto
Chrzanów
Nuśka nie widze twoich zdjęc :rofl2:
Gosia zrobiliscie jak uwazaliscie i z tego co mówisz to dobrze, tez bym na twoim miejscu tak zrobiła:tak:
Mysia ja Ciebie całkiem inaczej sobie wyobrazałam:szok:, wygladałas slicznie, jakos na poprzednich zdjeciach inaczej

WolfiA

Lutowa MaMa ''07 i ''09
Miasto
Portlaoise, Ireland
Jak tak na Was Dziewczyny patrzę to muszę powiedzieć, że wszystkie wyglądałyście prześlicznie i uroczo:tak:
Od razu mi się przypomniał mój ślub i moje wesele... już niedługo, bo 9 września rok minie ;-)
Pomyślałam, że i ja się dorzucę z tym co mam, bo większość została w domu:-( Ale jak pojadę do wezmę sobie płyty z fotkami:-p

martula25

Mama Tośki-mamy lutowe'07
Miasto
Sosnowiec
Dziewczyny- wyglądałyście ślicznie!!!
Ja miałam slub cywilny tylko- tez we wrześniu 2006- dokładnie 23:-)Juz miałam brzuszek...

Patch

Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Naprawdę ślicznie wygląacie!! Ja dorzucę kila. tylka te studyjne, niestety mam z reklamą fotografa- tak mi to dał na płytce, chyba żebym tylko u niego wywoływała...
Nasz ślub był w drugi dzień Swiąt Bożego Narodzenia- 26.12.2005.

reklama
Do góry