• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Witam,
przesyłam zdjęcia mojego synka - Kubusia (ur. 17.01)
:-)
Bardzo dawno mnie nie było, ale może teraz nadrobię chociaż mam już dużo zaległości w czytaniu:szok:
Pozdrawiam wszystkie styczniowe Mamusie oraz Pociechy:-D

Załączniki

• DSC03880.JPG
    DSC03880.JPG
    92,3 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC03882.JPG
    DSC03882.JPG
    90,7 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC03968.JPG
    DSC03968.JPG
    67,9 KB · Wyświetleń: 49
a gdzie was wywialo na tak dlugi czas????????????????:szok:

a na dzieciaki to ja sie nie moge napatrzec.wasze takie do schrupania a moja taka chuda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Antoś-mi Melke przypomina w tej pozycji;-):tak:,Kubuś i Błażejek śliczni chłopcy:-) oj będą mieli powodzenie :-D;-) Tynka pokaż no tą swoją chudzinke :tak: najlepiej obie córy pokaż :zawstydzona/y::tak::-D

Właśnie Tynka, pokaż te swoje pannice :-) Dawno się nimi nie chwaliłaś :tak: Jeszcze trochę a zapomnimy jak one wyglądają :dull:

Ale fajowi chłopacy :szok::-D Takie małe przystojniaki :tak:

A to nasz skarbuś po kąpieli :-D

img1982qv4.jpg

URL%5D

img1986sl9.jpg

URL%5D

Aaaaaaaaaaaaa baterie mi sie rozladowaly:angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: musicie poczekac do jutra....................i w dodatku nie moge znalezc ladowarki wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale jutro obiecuje nowsci:tak:

reklama
Ale moge wam podac wage.EMilka 10,5 kg i Natalka 5,7 kg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a najlepsze ejst to ze obie by mogly ciagle przezuwac i przezuwac ...........chyba maja dobra przemiane materii :happy2: nie to co ja;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry