• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Mój Mały dopiero niedawno zaczął przybierać na masie, chociaż cały czas karmię tylko piersią - nie chce kaszek ani kleików:-( teraz waży już prawie 8kg i ma też niezłe fałdki:-)

Karlam1 zdjecia sa booooskie:-) !!!!! i widac jaka frajde Michasiowi sprawia to stanie ... on jest na nich po prostu: przeszczesliwy :tak: i ten usmiech :-)
..... jak widzisz droga Karlam bardzo staram sie nadrobic zaleglosci ;-)

Kama83 - Dominik jest booooski na tym filmiku :-D :-D :-D na zdjęciach zresztą też :tak:ale przy tym filmie tak się uśmiałam :-) z mężem, że szok :-) jaką radochę on miał z tych swoich wygibasów wow ....!!!! ... no i finisz jest przeeeesłodki:tak: :-D
Mateuszek też uwielbia siedzieć, ale tak stabilny przy tym jeszcze nie jest

UWAGA!!! UWAGA!!! ;-) Do Wszystkich Mamuś styczniowych :-) Wasze pociechy są przeeeekochane i przeeeeurocze :tak: same słodziaski i cukiereczki wśród wszystkich styczniowych dzieciaczków :tak::tak::tak:. Nie jestem w stanie teraz nadrobić zaległości w komentowaniu wszystkich umieszczanych tutaj w galerii zdjęć, ale zapewniam, że śledziłam ją na bieżąco zachwycając się każdym kolejnym, nowym zdjątkiem:-):-):-). A ta dyskusja Wasza na temat zamknięcia wątku zdjęciowego :baffled: też w pewnym sensie skłoniła mnie do ujawnienia się na forum :-p:tak:, ponieważ ja już tak przywykłam do tych Waszych kochanych dzieciaczków, że strasznie bym tęskniła za nimi nie mogąc ich oglądać i patrzeć jak pięknie rosną :-) Tak więc jestem hehe :-p i będę się dalej czynnie udzielać, jeśli Wam to nie przeszkadza :sorry2:;-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry