reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

ELU ..... zamknij ten wątek dla gapiów .... to już postanowione głosami stycznióweczek :-)

a może jeszcze jakieś ukryte mamuśki się odważą ujawnić jak Titka :-D

MariaOla - haahaahaahaa :rofl2::-D :rofl2:to jest świetne :-D baaaardzo mi się spodobało to co napisałaś, zresztą ..... ile razy ja się uśmiałam czytając Twoje posty :tak::-D:tak::-D

reklama
Titka ... no widzisz .... a nam nie dane było zobaczyć twojej uśmiechnętej buźki ;-)

Karola .... pamiętamy ... pamiętamy :-D:-D:-D

1 Próba zdjęcia do paszportu
2 radzimy sobie z ząbkowaniem
3 ukochany bączek
4 na macie
5 i bąk jeszcze raz
6 kochany syn
7 apetyt

kasiulka0901 - Roszek Groszek jesl słodziuśny :-) :-) ... a jakie śliczne ma oczęta :tak::-):tak:.

Karola2007 - tak mi się coś wydawało, że to pył Twój pomysł :tak:.

MariaOla - widzisz, widzisz???? ... jak zadziałało to co wczoraj w poście napisałaś ;-)... od razu mamy dzisiaj nową styczniową mamusie :-D:-D

o widzisz MariaOlka wiedziałam że mi kogoś przypomina Roszek ale nie mogłam skojarzyć :tak: teraz już wiem :-) Kasiulka zdjęcia cudne - a mówią że nie można ładnie wyglądac na zdjęciach do dokumentów :-p a tu proszę Roszek debeściak :tak::-D

reklama
Do góry