• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Wszystkie dzieciaczki jak zwykle przesliczne.

Karlam, Robert ma takie same body z helikopterem, byly dwa w komplecie z dlugim i krotkim rekawkiem. Tylko nasze juz pomalu zamale sie robia (74). :-( Niestety a szkoda, bo super sa.

reklama
o kurcze to zes mi teraz rogala doprawila :-) DZIEKUJE!! ;-) przyda sie bo strasznie sie doluje ze slub tuz tuz a ja nie moge na siebie patrzec :-(

Ty się nie dołuj bo naprawdę ładna z ciebie kobita :-D
Zdjęcia Michasia oczywiście super, ale najbardziej podoba mi się to trzecie, w łóżeczku oraz te z pilotem ;-):tak::-D Prawdziwy facet z niego skoro sięga po pilota ;-):-D

Ania_Zywa Gratuluję, udało ci się. A Hania jest śliczna. Jak rozszyfrujesz wklejanie dalszych zdjęć to czekamy na następne. :-D

Breta to samo tyczy się ciebie. Gratuluję zdolności :-D

Hehe:-). No to mamy kolejne zdjęcie:-). Nie wiem jeszcze jak wstawic w większym formacie, ale napewno to rozszyfruję:tak:;-). A co do kompleksów na tle wagi, to ja zrzuciłam po ciąży sporo, ale brzucha pozbyc sie nie mogę:wściekła/y:.
Karlam - nie przejmuj się wagą, najważniejsze że się mężowi podobasz:-). Przyszłemu mężowi:-).

reklama
Ania_zywa moj obecny maz a jednoczesnie przyszly hehe ;-) jestesmu po cywilnym a przed nami koscielny.
fakt podobam mu sie ale dla mnei wazne jest aby podobac sie sobie, stedy czuje sie lepiej i mam wieksza pewnosc siebie :-) a poza tym slub to slub :-) no ale 3 razy w tygodniu cwicze wiec moze cos tam sie ruszy :-)

Tika gdzie ? jaki brzuszek?
zaraz dla porownania wstawie zdjecie sprzed ciazy i tez tak chcialam wygladac do slubu ale nie ma szans :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry